Data publicării:

Șofer drogat, prins în timp ce conducea cu peste 150 km/h

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Un bărbat de 30 de ani a fost prins de polițiștii timișeni în timp ce conducea cu peste 150 km/h. Acesta ar fi fost drogat.

Un bărbat de 30 de ani este cercetat de poliţiştii timişeni pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive, după ce a fost înregistrat de radar, miercuri, conducând cu o viteză de peste 150 km/h, pe raza localităţii Şuştra, scrie Agerpres.

Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat pe drumul naţional DN 6 un şofer ce conducea un autoturism cu o viteză de 154 de km/h pe un sector de drum cu limita de viteză de 100 km/h, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

În urma testării bărbatului cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Sursa citată a menţionat că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.458 de lei pentru depăşirea vitezei regulamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel