Şofer care făcea drifturi, oprit cu focuri de armă de Poliţie: A fost distractiv
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de JESHOOTS.com, de la Pexels
Fotografie creată de JESHOOTS.com, de la Pexels
Un şofer în vârstă de 20 de ani, care făcea drifturi pe zăpadă cu maşina, a fost oprit cu focuri de armă de agenţii de poliţie din Baia Mare. Tânărul a spus, după ce a fost reţinut, că totul a fost o distracţie. 

„În urma unui drift făcut la Spânzurătoare domnii cu echipajul de poliție au semnalizat să trag pe dreapta și eu m-am întors pe contrasens și am început sa fug de poliție. Am apucat sa fug până pe Imașului cam vreo 10 km după ce s-au efectuat două gloanțe, s-au tras unul în aer și unul în mașină, când am auzit glonțul din mașină am tras frâna de mână și am tras pe dreapta, după această urmărire incitantă.”, a declarat șoferul, citat de Antena 3.

Maşina nu era înmatriculată, iar plăcuţele montate aparţineau altui autoturism. 

„După imobilizarea conducătorului și a pasagerului și în urma verificărilor s-a stabilit că masina este înmatriculată și plăcuțele montate erau atribuite altui autoturism.”, a transmis un polițist.

Un șofer care conducea pe contrasens, pe DN1, a fost blocat de ceilalți participanți la trafic

În imaginile surprinse pe DN1, de un conducător auto, se observă cum un altul, care conducea pe contrasens, a fost blocat de participanții la trafic. 

Cei care circulau regulamentar l-au blocat în trafic pe șoferul de pe contrasens și l-au determinat astfel să întoarcă mașina. 

Polițiștii din Ilfov l-au găsit pe proprietarul mașinii și l-au chemat la secție pentru a se afla cine era la volan. În consecință, șoferul care a mers pe contrasens riscă să rămână fără permis două luni, scrie Digi24. VEZI MAI MULTE AICI

Un bărbat a condus fără a avea permis timp de 70 de ani

S-a întâmplat în Nottingham, Marea Britanie, miercuri seară. Agenţii de poliţiei au oprit un bărbat născut în 1938 pentru un control de rutină. Acesta i-a uimit, însă, pe poliţişti, când le-a spus că a condus în ultimele 7 decenii fără a avea permis de conducere sau asigurare la maşină. Cu toate astea, nu a avut niciun incident în trafic în toată viaţa. 

"Noroc că nu a avut niciun accident, nu a rănit pe nimeni şi nici nu a provocat vreodată pagube materiale. Sunt multe camere acum pe drumurile publice, aşa că asiguraţi-vă că aveţi toate actele în ordine. Pentru că vă vom prinde, într-o zi", a transmis Poliţia din Nottingham, conform BBC.  VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel