Șofer accidentat mortal pe A1 și patru persoane rănite pe Defileul Jiului
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Moarte absurdă pentru un șofer de camionetă, lovit când se afla pe banda de urgență pe A1. 

Un bărbat a murit după ce o cisternă a intrat într-o camionetă ce se afla pe banda de urgență pe autostrada A1, între Sebeș și Deva, scrie Agerpres.

 Potrivit sursei menționate, Secția de pompieri Sebeș a intervenit miercuri seară pentru asigurarea măsurilor specifice și acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs pe Autostrada A1, km 325, pe sensul Sebeș - Deva.

După ce forțele de intervenție au ajuns la locul producerii accidentului, au constatat că un bărbat prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul acestuia de către echipajul medical.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, citat de sursa menționată, victima este șoferul camionetei, vehicul care se afla oprit pe banda de urgență.

Accident cu victime multiple pe Defileul Jiului

Patru persoane, între care doi minori, pasageri ai aceluiași autoturism, au fost rănite miercuri după amiază într-un accident în care au fost implicate două autoturisme, care a avut loc pe DN 66, la intrarea în Defileul Jiului, scrie Agerpres.

Victimele prezentau mai multe traumatisme și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Petroșani, potrivit ISU Hunedoara.

Toate victimele provin dintr-un singur autoturism, copiii fiind o fetiță de 10 ani și un băiat de 7 ani iar adulții, un bărbat și o femeie, vârsta acestora fiind de 40 și, respectiv, 34 de ani.

”Cele patru persoane rănite, aflate în același autoturism în momentul impactului, erau stabile și cooperante, dar prezentau multiple traumatisme.

Echipajele medicale ale SMURD și SAJ Hunedoara le-au acordat asistență medicală, le-au evaluat și monitorizat, transportându-le apoi la UPU Petroșani”, a precizat sursa citată.

Alte două persoane, ambele adulte, aflate în celălalt autovehicul implicat în accident, nu au necesitat îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital.

Circulația a fost blocată pe un singur sens, Târgu Jiu - Petroșani, iar după finalizarea intervenției, pompierii au asigurat curățarea carosabilului pentru ca traficul să poată fi reluat în condiții normale.

Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite. 

Citește și: Accident cumplit pe DN6. Trei bărbaţi au murit şi alte cinci persoane au fost rănite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel