Socrul mare de la nunta din Buzești, reținut de poliție. Organizatorul evenimentului, amendă usturătoare
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Catura video YouTube @Adrian Mala
FOTO: Catura video YouTube @Adrian Mala
Socrul mare de la nunta din Buzești a fost reținut pentru blocarea mai multor străzi din localitate.

Un bărbat de 36 de ani, socru mare la nunta care a blocat mai multe străzi din localitatea Buzești (Teleorman), a fost reținut de poliție, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman, scris Agerpres. Organizatorii nunții au fost amendați cu 12.000 de lei.

Potrivit sursei menționate, dosarul penal a fost deschis pentru infracțiunea de împiedicare sau îngreunare a circulației pe drumurile publice.

”La data de 15 mai a.c., în urma administrării probatoriului în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au dispus reținerea uneia dintre persoanele cercetate, bărbat de 36 de ani, din municipiul București, pentru instigare la comiterea faptei.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi solicitat amplasarea cortului și a ornamentelor specifice evenimentului, a scenei și recuzitei în apropierea locuinței din localitatea Buzescu, unde a fost organizată nunta, fapt ce a perturbat major traficul rutier.

Mai mult, cortegiul nupțial, format din câteva sute de persoane, s-ar fi deplasat la o altă locuință de pe raza localității”, precizează IPJ Teleorman.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentat instanței de judecată.

Reamintim că primele informații despre acest caz au fost oferite, duminică, de IPJ Teleorman. Atunci Poliția anunța că ”în ziua de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru blocarea sau îngreunarea circulației”.

Tot la acel moment, IPJ Teleorman preciza că polițiști au fost prezenți în zona unde a avut loc evenimentul, dar ”nu pentru a a facilita deplasarea cortegiului”, ci pentru a asigura ordinea și liniștea publică, precum și fluidizarea circulației. Organizatorii nunții au fost amendați cu 12.000 de lei.

Citește și: Bani din cer, o tradiție de înmormântare dusă la un alt nivel. Val Vâlcu: Ca să repornească economia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel