Socrii români ai lui Puigdemont, dezvăluiri în presa spaniolă
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Jurnaliștii de la El Mundo au fost în casa familiei Topor, socrii lui Charles Puigdemont.

Spaniolii au încercat să afle cât mai multe despre prima doamnă a Catalunyei, despre trecutul ei și relația cu Carles, cât și opinia părinților despre criza prin care trece Spania, criză provocată chiar de ginerele lor.

Socrii liderului catalan le-au povestit jurnaliștilor că Marcela este pasionată de teatru și a intrat în trupa Teatrului Ludic cu care a mers în multe turnee internaționale. Așa l-a cunoscut pe viitorul soț, când era cu trupa în Girona, iar Carles Puigdemont era, pe atunci, șeful Casei de Cultură din Girona.

Dragostea lor a rezistat chiar și la distanță, spun Lenuța și Andrei, părinții Marcelei: ”vorbeau des la telefon, uneori chiar și cinci ore pe zi.”

După terminarea Facultății, Carles a venit în România și a cerut-o pe Marcela de soție. La scurt timp au făcut nunta în Catalunya și apoi în România, într-un local din Iași.

Marcela a fost numită în presa din Spania ”vrăjitoarea lui Puigdemont”. Mama sa, Lenuța, recunoaște că Marcela merge des la vrăjitoare încă de când era adolescentă: ”A mers la vrăjitoare când a dat la Facultate, când l-a cunoscut pe Carles și le-a spus că e îndrăgostită și vrea să se mărite cu el... A fost și când l-au numit pe Carles președinte.”

Părinții Marcelei, Andrei și Lenuța, s-au arătat foarte îngrijorați de criza din Spania, mai ales după ce ginerele lor, a declarat independența Regiunii. Cei doi se tem chiar de un război civil.

Socrii lui Puigdemont sunt speriați de ceea ce se va întâmpla cu fata lor și spun că și înainte de această criză, Marcela s-ar fi plâns că ea și soțul ei sunt urmăriți în permanență de poliția secretă spaniolă și le sunt ascultate convorbirile.

Vara trecută, când a fost în vizită la sora ei din Anglia, Marcela le-a spus părinților că erau mai bine de 10 agenți de la poliția statală pe urmele ei, potrivit stiridiaspora.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel