ŞOC la Petrolul Ploieşti. Jucători depistaţi POZITIV cu Covid-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Petrolul Ploiesti
Petrolul Ploiesti
Cinci jucători ai echipei de fotbal Petrolul Ploieşti au fost depistaţi pozitiv la COVID-19.

"Repetăm testele pentru că unele dintre ele nu sunt concludente. Nominal nu vă pot spune nimic, dar ca număr, da, e vorba de 5 fotbalişti. Le repetăm în cursul zilei de astăzi, până diseară o să avem rezultatele. Noi am mai avut o situaţie când s-au anulat testele, probabil o greşeală de transport sau recoltare. Mai sunt probleme cu aparatele. Când echipa era în carantină am avut o situaţie în care ni s-a spus că aparatele nu le poate citi şi trebuie să le repetăm. E o problemă pe care până diseară o clarificăm", a declarat Lazăr pentru Agerpres.

 

Oficialul Petrolului speră ca noile teste să fie negative, astfel încât activitatea echipei să nu fie perturbată


"Meciul cu Rapid e săptămâna viitoare, de ce să nu se mai pună în discuţie? Dacă testele vor fi negative, de ce să intrăm din nou în izolare 14 zile, că nu înţeleg? Noi trebuie să intrăm în carantină de două ori? Noi sperăm să fie negative testele şi să nu fie cazul. Cei de la DSP nici nu au primit rezultatele şi ies cu fel de fel de declaraţii. Deocamdată nu se pune problema ca jucătorii să fie internaţi în spital. Ei trebuie să declanşeze o anchetă în momentul în care vor ieşi pozitivi, noi sperăm să nu fie cazul", a mai spus Lazăr.

În urma testelor pozitive de la Petrolul Ploieşti, numărul cazurilor de COVID-19 din fotbalul românesc se ridică la 10. De la reluarea Ligii I, au fost confirmate 3 cazuri de infectare cu COVID-19, unul la un angajat al clubului Dinamo şi două la FC Botoşani, medicul echipei şi un jucător, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor două formaţii şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică. De asemenea, la 24 iunie, doi fotbaliştii ai echipei din Liga a II-a Concordia Chiajna, Andrei Marc (27 ani) şi Ionuţ Biceanu (26 ani), au fost testaţi pozitiv.

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti ar trebui să întâlnească, sâmbătă, de la ora 17:00, în deplasare, formaţia UTA Arad, într-o partidă contând pentru prima etapă a play-off-ului de promovare a Ligii a II-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel