Șoc înainte de nuntă. O mireasă l-a surprins pe viitorul ei soț în timp ce era alăptat de mama lui, chiar înainte de a-și jura iubire veșnică
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 22 feb 2023, 19:25
WhatsApp
Șoc înainte de nuntă. O mireasă l-a surprins pe viitorul ei soț în timp ce era alăptat de mama lui, chiar înainte de a-și jura iubire veșnică / Foto: Pixabay, de StockSnap
Șoc înainte de nuntă. O mireasă l-a surprins pe viitorul ei soț în timp ce era alăptat de mama lui, chiar înainte de a-și jura iubire veșnică / Foto: Pixabay, de StockSnap
O mireasă la surprins pe viitorul ei soț în timp ce era alăptat de mama lui, chiar înainte de nuntă.

O femeie care se ocupă de machiajele pentru nunți i-a lăsat îngroziți pe ascultătorii ei după ce a dezvăluit că o mireasă și-a surprins viitorul soț în timp ce era alăptat de mama lui, cu doar câteva clipe înainte de nuntă, scrie Daily Star.

Georgie Mitchell, gazda podcastului Unfiltered Bride, este make-up artist în Marea Britanie și vorbește adesea despre diferite întâmplări de la nunți. În cel mai recent episod, ea a povestit o întâmplare pe care a auzit-o de la un fost coleg. Folosind pseudonimul "Jenny" pentru a se referi la prietenul ei, Georgie a explicat cum mireasa abia ce își terminase machiajul și coafura când a spus că trebuie să meargă la toaletă. Dar ceea ce a văzut mireasa când a ajuns acolo a fost "suficient pentru a pune capăt unei nunți".

Descoperirea șocantăLa început, co-gazda lui Georgie, Beth, de la Etiquette Events Styling, a presupus că mirele își înșela mireasa cu o altă femeie.

Dar s-a dovedit a fi "mult mai rău", întrucât mirele "era alăptat de mama lui".

Uimită, Beth a răspuns: "Îmi pare rău, ce? De ce te-ai căsători cu un bărbat care încă este alăptat?".

Georgie a sărit să-o apere pe mireasă, adăugând: "Nu cred că ea știa că asta se întâmplă!".

Beth s-a gândit la modul în care mama mai producea lapte, dar Georgie a dezvăluit: "Evident că a făcut-o continuu pentru a ajunge la acel punct".

Reacțiile internauțilorSe pare că în pofida a ceea ce a descoperit, mireasa a decis să continue nunta. Povestea a strâns de atunci peste 730.000 de vizualizări, în timp ce fanii îngroziți s-au adunat să-și exprime părerile în comentarii.

Un utilizator a scris: "A dus expresia "băiatul mamei" la un nivel cu totul nou".

Un altul a adăugat: "Omg, nu știam la ce să mă aștept, dar acesta nu a fost nici măcar un gând trecător!".

Un al treilea a spus: "Credeam că  "nimic nu poate mai rău decât să înșele..." Da, asta e mai rău. Aș fi o mireasă care ar fugi imediat".


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?