Șoc înainte de nuntă. O mireasă l-a surprins pe viitorul ei soț în timp ce era alăptat de mama lui, chiar înainte de a-și jura iubire veșnică
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Șoc înainte de nuntă. O mireasă l-a surprins pe viitorul ei soț în timp ce era alăptat de mama lui, chiar înainte de a-și jura iubire veșnică / Foto: Pixabay, de StockSnap
Șoc înainte de nuntă. O mireasă l-a surprins pe viitorul ei soț în timp ce era alăptat de mama lui, chiar înainte de a-și jura iubire veșnică / Foto: Pixabay, de StockSnap
O mireasă la surprins pe viitorul ei soț în timp ce era alăptat de mama lui, chiar înainte de nuntă.

O femeie care se ocupă de machiajele pentru nunți i-a lăsat îngroziți pe ascultătorii ei după ce a dezvăluit că o mireasă și-a surprins viitorul soț în timp ce era alăptat de mama lui, cu doar câteva clipe înainte de nuntă, scrie Daily Star.

Georgie Mitchell, gazda podcastului Unfiltered Bride, este make-up artist în Marea Britanie și vorbește adesea despre diferite întâmplări de la nunți. În cel mai recent episod, ea a povestit o întâmplare pe care a auzit-o de la un fost coleg. Folosind pseudonimul "Jenny" pentru a se referi la prietenul ei, Georgie a explicat cum mireasa abia ce își terminase machiajul și coafura când a spus că trebuie să meargă la toaletă. Dar ceea ce a văzut mireasa când a ajuns acolo a fost "suficient pentru a pune capăt unei nunți".

Descoperirea șocantă



La început, co-gazda lui Georgie, Beth, de la Etiquette Events Styling, a presupus că mirele își înșela mireasa cu o altă femeie.

Dar s-a dovedit a fi "mult mai rău", întrucât mirele "era alăptat de mama lui".

Uimită, Beth a răspuns: "Îmi pare rău, ce? De ce te-ai căsători cu un bărbat care încă este alăptat?".

Georgie a sărit să-o apere pe mireasă, adăugând: "Nu cred că ea știa că asta se întâmplă!".

Beth s-a gândit la modul în care mama mai producea lapte, dar Georgie a dezvăluit: "Evident că a făcut-o continuu pentru a ajunge la acel punct".

Reacțiile internauților



Se pare că în pofida a ceea ce a descoperit, mireasa a decis să continue nunta. Povestea a strâns de atunci peste 730.000 de vizualizări, în timp ce fanii îngroziți s-au adunat să-și exprime părerile în comentarii.

Un utilizator a scris: "A dus expresia "băiatul mamei" la un nivel cu totul nou".

Un altul a adăugat: "Omg, nu știam la ce să mă aștept, dar acesta nu a fost nici măcar un gând trecător!".

Un al treilea a spus: "Credeam că  "nimic nu poate mai rău decât să înșele..." Da, asta e mai rău. Aș fi o mireasă care ar fugi imediat".


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel