Șobolanii fac prăpăd și în India. Aceștia au ros banii dintr-un bancomat / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Șobolanii fac prăpăd și în India. Aceștia au ros banii dintr-un bancomat  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Șobolanii fac prăpăd și în India. Aceștia au ros banii dintr-un bancomat / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Șobolanii și-au croit drum în interiorul unui bancomat și au roz bani în valoare de peste 20.000 de dolari.

Pandemia a afectat şi şobolanii. Probabil din lipsă de hrană, rozătoarele au trecut la bancnotele dintr-un bancomat din India.

Paguba a fost detectată de angajaţii unei bănci, după ce localnicii s-au plâns că dispozitivul e stricat şi nu mai eliberează bani. Tehnicienii trimişi pentru intervenţie au constatat că şobolanii au ros zeci de mii de bancnote - un milion şi 200 de mii de rupii, echivalentul a peste 24 de mii de dolari.

A fost lansată o investigaţie, iar banca a anunţat că va lua măsuri pentru a preveni asemenea incidente. Un caz similar a avut loc acum doi ani, tot în India. Atunci, un şobolan a intrat într-un bancomat unde a ronţăit nu mai puţin de 44 de mii de dolari, potrivit Publika.

Șobolanii au ros cablurile de la un semafor din București

Antena 3 a transmis că șobolanii au ros cablurile aferente semaforizării de la intersecția Bulevardului Unirii cu Strada Nerva Traian din Sectorul 3. Corespondentul Andrei Grigore a informat, citând Compania Municipală a Managementului Traficului din București, că 'situația s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.'

Atunci, la intersecția Bulevardului Unirii cu Strada Nerva Traian 's-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării.'

'După acțiunea echipei, undeva în jurul orei 15:30, problema s-a rezolvat. A fost igienizată zona, iar cablurile au fost refăcute', a mai transmis Compania Municipală a Managementului Traficului din București, potrivit corespondentului Antena3.

FOTO VIRAL: Șobolani la raftul de patiserie al unui supermarket din Sectorul 1

Șobolanii de pe străzile Capitalei au trecut de la a zace pe străzi la a face 'spectacol' în magazine. Doi șobolani au fost surprinși la raftul cu produse de patiserie al unui supermarket din Sectorul 1. 

O fotografie cu doi șobolani a devenit virală pe rețelele de socializare. Cei doi șobolani au fost surprinși la raftul cu produse de patiserie al unui supermarket din zona 1 Mai, Sectorul 1. 

'Șobolani la ofertă: iei un covrig, primești doi șobolani. Poftă bună!', scria, printre altele, persoana care a postat imaginea. 

Fotografia a fost preluată și de Tudor-Tim Ionescu pe pagina sa de Facebook. Fostul viceprimar al Capitalei a menționat: 'Covrigi și șobolani, meniul cetățenilor din #Sector1.' 

Vezi imaginea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel