Soții Iohannis primesc o lovitură la Sibiu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Oficiul de Cadastru a înregistrat, joi,  cererea Administraţiei Finanţelor Publice Sibiu cu privire la radierea din Cartea funciară a dreptului de proprietate asupra imobilului pierdut în instanță de soții Iohannis.

 Oficiul de Cadastru a înregistrat, joi,  cererea Administraţiei Finanţelor Publice Sibiu cu privire la radierea din Cartea funciară a dreptului de proprietate asupra imobilului pierdut în instanță de soții Iohannis, anunță Digi24.

Locuinţa a fost pierdută în instanţă de către soţii Iohannis, printr-o decizie definitivă şi irevocabilă dată de către Curtea de Apel Braşov.

Casa a fost închiriată unei bănci pentru o chirie lunară de 5.000 de euro. Ea urmează să intre acum în posesia statului român.

[citeste si]

În noiembrie anul trecut, familia Iohannis a pierdut definitiv un imobil din Sibiu, în urma unei decizii definitive a Curţii de Apel Braşov. Instanţa a anulat contractul de vânzare-cumpărare a unui imobil pe care Carmen şi Klaus Iohannis l-au achiziţionat de la urmaşul proprietarilor. Însă chiriaşii din perioada în care clădirea s-a aflat în propietatea statului, după naţionalizare, au contestat calitatea de urmaş a celui care le-a vândut casa soţilor Iohannis şi au câştigat. În consecinţă, instanţa a anulat şi tranzacţia prin care clădirea şi-a schimbat proprietarul.

Între timp, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au contestat, pe cale extraordinară, decizia prin care au pierdut imobilul din Sibiu. Mai mult, cuplul prezidențial a obținut strămutarea acestui proces de la Brașov la Pitești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel