Soția primarului anchetat de Bucurică, HĂRȚUITĂ de procuror: În Oravița, prea multe femei tac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto: Libertatea.ro
Foto: Libertatea.ro
Soția primarului din Oravița anchetat de către George Bucurică a mărturisit ce i-a propus procurorul. 

George Bucurică a întrebat-o pe soția primarului de la acea vreme, acum fostă soție, dacă patul soțului său este... liber. 

Iată ce a spus fosta soție a primarului, pentru Antena 3: ”Totul a început după ce a câștigat fostul meu soț primul mandat la Primăria Oravița. Cu un grup de prieteni de-ai mei ieșeam tot timpul la tenis de câmp și venea și el. De acolo a început tot. Mi-a spus că nu înțelege de ce am divorțat pentru că sunt o persoană frumoasă, atrăgătoare, apoi cu mesajele de pe Facebook. De câte ori am fost la un restaurant, a fost și el, venea lângă mine, să vorbească, să danseze, profita de orice apropiere ca să pună mâna pe mine. Totul a degenerat, a început să propună să ne întâlnim, i-am zis dacă vrea să ne întâlnim la un loc public, la un restaurant și a zis că e de preferat la el în birou și... a fost urât. Nu ne-am întâlnit niciodată doar noi doi. (...) Multora le este frică de el în oraș. La cum se comportă, eu zic că da (procurorul s-a întors împotriva primarului pentru că soția acestuia l-a refuzat, n.r.). (...) A fost discuția să mergem la o cafea, într-un loc public. El a zis că mai bine să mergem la Costel, în patul lui.”

(w670)

Aceasta a mai adăugat că ”În Oravița, prea multe femei tac din cauza lui, deci prea multe, nu mi se pare normal că dacă ești o persoană publică, cu putere, să-ți permiți să abuzezi de orice femeie mult mai slabă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel