Soția lui NELU PLOIEŞTEANU a decis în privința divorțului
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
În casa lui NELU PLOIEȘTEANU nu  mai este liniște, după ce soția acestuia, Elena,  a aflata de viața dublă pe care o ducea artistul de circa 13 ani.

Elena Ploieșteanu  a spus că nu mai vrea să aibă de-a face cu lartistul, din moment ce acesta a ales să se mute la amanta cu care este într-o relaţie de mai bine de 13 ani.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruţă, Elena Ploieşteanu, care îi este soţie lăutarului de mai bine de 40 de ani, a luat hotărârea ca din toamnă să intenteze divorţ de partenerul ei de viaţă, după izbucnirea scandalului. Femeia îi reproşează artistului că a cheltuit banii familiei cu ibovnica pe care o are de mai bine de 13 ani şi că abia mai trece să îşi vadă copilul bolnav.

Citește și: NELU PLOIEŞTEANU divorțează. Nevasta a aflat de amantă

"În toamnă, Nelu Ploieşteanu o să aibă divorţul. Dacă îl sun, nu îmi răspunde la telefon. El nu vorbeşte cu mine. Vorbeşte cu fetele. Acum trei zile a venit cu 10 milioane. A trimis bani la copil până acum. Este alegerea lui, să facă ce vrea. De 10 ani, de când mi.a spus şoferul că e cu ea, nu mai am linişte. Îi dădea mesaje din secundă în secundă. Când i-am arătzat toate astera, mi-a spus că sunt nebună, sunt naivă. Ştiu toate asele unde a stat cu ea cu chirie.

Când a cunoscut-o soţul meu, ea era fugită de doi ani de zile de la peşti. Peştii au făcut bani cu ea şi el a inevstit în ea. Este îndrăgostit lulea. Eu nu bag divorţ până nu stau faţă în faţă cu ea. Vreau să vorbesc întâi cu femeia asta, dar o să bag eu actele de divorţ, după. Când copnsider eu că trebuie să bag actele de divorţ, le bag, dar ce a pierdut nu mai câştigă", a declarat Elena Ploieşteanu pentru emisiunea "La Măruţă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel