Data publicării:

Snoop Dogg a făcut un anunț important. Fanii îl încurajează

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fiica lui Snoop Dogg a suferit un accident vascular cerebral sever la doar 24 de ani/Facebook
Fiica lui Snoop Dogg a suferit un accident vascular cerebral sever la doar 24 de ani/Facebook
Snoop Dogg a dezvăluit că renunță la obiceiul său de a fuma.

Rapperul emblematic, al cărui brand a fost strâns legat de consumul de marijuana încă de la începutul carierei sale, a folosit Instagram-ul joi pentru a dezvălui că renunță la acest obicei.

"După multă chibzuință și discuții cu familia mea, am decis să renunț la fumat", a scris Snoop în postarea sa. "Vă rog să respectați intimitatea mea în acest moment."

La vârsta de 52 de ani, el a subliniat în descriere: "Renunț la fumat." Nu a dezvăluit alte detalii.

Secțiunea de comentarii a postării a fost rapid inundată de fani sceptici.

"Spune că nu e așa, Doggfather!," a comentat un fan, în timp ce altul a scris, "Nu vei renunța niciodată, doar faci o pauză..."

Cu toate acestea, mulți alți fani au fost rapizi să-și arate susținerea pentru icon-ul hip-hop, un fan comentând, "E atât de bine, poți să reușești!"

Snoop, cu numele său real Calvin Broadus Jr., a fost foarte deschis în privința pasiunii sale pentru marijuana pe parcursul carierei sale muzicale care a durat decenii. Rapperul de la "Gin and Juice" a dezvăluit chiar că a angajat un rulator de joint-uri personal cu normă întreagă, numit Renegade Piranha.

Anul trecut, Renegade a dezvăluit că a rulat "peste 450.000 de joint-uri" pentru Snoop de când și-a câștigat postul. Ea a adăugat: "Fac aproximativ jumătate de kilogram pe zi, adică 75 până la 150 de joint-uri."

Snoop Dogg s-a născut pe 20 octombrie 1971, în Long Beach, California.

A devenit una dintre cele mai notabile și influente figuri din industria muzicală hip-hop.

Snoop Dogg și-a făcut debutul în industria muzicală în anii '90 și a devenit cunoscut pentru stilul său relaxat, vocea distinctivă și versurile sale caracteristice. Albumul său de debut, "Doggystyle" (1993), a fost un succes imens și a stabilit bazele carierei sale. A continuat să lanseze numeroase albume de succes, inclusiv "Tha Doggfather" și "Doggumentary".

Pe lângă cariera sa muzicală, Snoop Dogg a fost implicat în diverse proiecte. A jucat în filme și emisiuni de televiziune, a fost gazda emisiunii de televiziune "Snoop Dogg's Father Hood", și a avut colaborări cu alți artiști renumiți. De asemenea, el este cunoscut pentru afinitatea sa față de cultura canabisului și a fost un susținător activ al legalizării marijuana în unele jurisdicții.

Snoop Dogg a devenit o figură iconică în lumea muzicii hip-hop și continuă să fie activ în industrie și în alte domenii ale divertismentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel