Data publicării:

Sneakers de culoare albă pentru orice ocazie: Cum să-i asortezi cu diferite ținute (P)

Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Un clasic al stilului street, absolut universal și mereu în tendințe. Poți obține orice tip de outfit în funcție de imaginația ta. Ce să porți cu sneakers de culoare albă?

Sneakers de culoare albă  & total look

Look-ul complet alb face întotdeauna o impresie electrizantă. În acest caz, mai puțin înseamnă mai mult - pantalonii jogger și un model crewneck sau un hanorac cu logo în variantă mini reprezintă alegerea perfectă. Materialul moale, amestecul de bumbac respirabil și poliester rezistent, plus croiala simplă, standard sau oversize permit să te bucuri de confort în orice situație. Cu un astfel de outfit, se va potrivi de minune încălțămintea în stil baschetbalistic specific anilor '80, cum ar fi sneakers albi pentru bărbați adidas Forum. Datorită detaliilor care atrag atenția, cum ar fi materialul tip plasă amortizat din talpă, partea superioară cu multiple panouri decorate cu cusături și logo-ul retro Trefoil - încălțămintea va fi punctul forte al ținutei. Adaugă un detaliu contrastant, cum ar fi ochelarii de soare, și descoperă puterea monocromului!

Be bold: sneakers albi cu platformă 

Nu e nevoie de multe cuvinte - sneakers albi Puma Mayze domină străzile orașului. Această încălțăminte este făcută pentru a depăși limitele. De aceea, nu merită să faci compromisuri - asorteaz-o cu încredere, de exemplu, cu pantaloni scurți de culoare neagră. Pantalonii scurți oversize cu bandă elastică lată în talie, confecționați din satin lucios sau țesătură tricotată se asortează perfect cu o jachetă scurtă, matlasată, oversize. Un model într-o culoare îndrăzneață - albastru sau maro, de exemplu - sau decorat cu un motiv multicolor te va ajuta cu siguranță să ieși în evidență. Dacă dorești, adaugă bijuteriile care îți exprimă cel mai bine starea de spirit. Versiunile de la Puma Mayze nu se tem de concurență. Chiar și în cel mai colorat outfit, profilul lor distinctiv va capta atenția celor din jur.

2. -imagine fara descriere- (fotopantofi_78487900.jpg)

Swoosh by your side

Există sneakers de la Nike de culoare albă care vor fi mereu în tendințe. Printre aceștia se numără air force 1 albi. Cum poți purta pantofii sport iconici inspirați de stilul baschetbalistic al anilor '80? Albul arată bine însoțit de bej. Dacă acesta este vibe-ul tău, asortează pantalonii cargo în această nuanță cu un trench oversize. Alege o șapcă bej, cum ar fi cea de la New Era sau o pălărie bucket... și ai obținut o ținută specifică anilor 2000! Poți opta pentru culori pastelate - baby blue, rozul deschis și movul sunt principalele tendințe în materie de street style în acest sezon. Hanoracele și pantalonii de trening largi de culoare deschisă trebuie asortați cu accesorii contrastante: o geantă-borsetă neagră cu branding distinctiv, un rucsac sau o șapcă black & white. Modelele în stil clasic de la Nike vor străluci în acest outfit.

Retromania în versiune off-white

Sneakers Reebok Classic Leather albi pentru femei reprezintă vibe-ul anilor '80 în design minimalist. Pielea netedă cu granulație, partea superioară cusută și talpa din spumă cu bandă de rulare cu caneluri au rămas practic neschimbate din ziua lansării modelului. Dacă vrei să rămâi în acel vibe, mizează pe modele street clasice. Deși versiunile evergreen de la Reebok pot fi văzute adesea în ținute simple, de bază, merită să optezi pentru o pereche de sneakers din piele. De exemplu, lasă-te inspirat de stilul b-boys: asortează sneakers albi barbati simpli cu blugi largi de tip baggy și o bluză oldschool cu fermoar decorată cu un imprimeu maxi. Dacă vrei cu adevărat să impresionezi, alege un trening retro colorat din nailon, de exemplu, din colecția brandului adidas. Accesoriile sunt aici pentru a oferi un efect și mai mare - așadar, optează pentru bijuterii masive, ochelari de soare sau șosete la vedere. Într-o astfel de combinație, modelele evergreen marca Reebok vor căpăta un nou caracter!

Nu e nevoie de prea mulți sneakers în culori de bază - nu crezi că este timpul să-ți reînnoiești garderoba? Sneakers albi de la adidas, Nike, Fila, Puma, Reebok și alte branduri de top te așteaptă la Sizeer - vezi chiar acum!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel