SMS-ul primit de Badea de la Ciutacu, în timp ce citea știrea cu Elena Lasconi de pe DCNews
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Mircea Badea / Foto Captură Antena3
Mircea Badea / Foto Captură Antena3
În timpul ediției de luni seară a emisiunii-pamflet 'În gura presei' de la Antena3, Mircea Badea a primit un mesaj de la Victor Ciutacu în legătură articolul de pe DCNews intitulat 'Cât cheltuie Elena Lasconi (USR-PLUS) pe Zilele Municipiului Câmpulung'.

Un document privind achiziționarea de 'servicii organizare' arată cât cheltuie primărița Elena Lasconi pentru 'Concert 500 – Zilele Municipiului Câmpulung' din cadrul evenimentului cultural 'Câmpulung 500 - Capitala Scrisului Românesc'. (Vezi știrea AICI.)

În timp ce Mircea Badea citea articolul menționat în cadrul emisiunii-pamflet 'În gura presei' de la Antena3, a primit un mesaj de la Victor Ciutacu.

'*Câștigă Chirilă sigur* - zice Ciutacu!', a spus Mircea Badea, după ce a citit SMS-ul.

'Eu îl susțin! Foarte bine, să câștige!', a adăugat realizatorul TV de la Antena3.

Victor Ciutacu i-a mai scris că Tudor Chirilă 'le și desenează pe asfalt de banii ăia!'

Ulterior, făcând o paralelă cu Capitala, Mircea Badea a spus că, în trecut, nu a fost de acord să se dea bani publici pe diverse vouchere, biciclete, concerte, ș.a. 

'Au venit și au zis stradă, școală, spital.', a precizat el. 

Mircea Badea a mai declarat apoi, ironic, că la Câmpulung probabil 'au rezolvat cu spațiul verde, școli avem, spitale avem, dă cu artificii, cu concerte! Așa da!'.

VEZI ȘI: Ianțu și Chirilă, contre pe gunoiul lui Armand. Vâlcu intervine cu soluția: Rămân cu ochii-n soare!

Recent, Badea i-a dat o idee lui Tudor Chirilă 

La începutul lunii, Grupul de Investigații Politice a transmis că: 'Sâmbăta, 3 iulie, între un număr de circ și un foc de artificii, primarul liberal al Reșiței i-a găsit un loc și îndrăgostitului de bani publici, Tudor Chirilă. Ca să nu bată prea tare la ochi, cântărețul primăriilor din toată țara a ieșit luni, 5 iulie, la rampă cu niște amenințări puerile la adresa PNL-ului (care tocmai îl plătise), ceva cu Piața Victoriei, cu manifestații, cu problemele sectorului cultural care moare pentru că nu e finanțat din bani publici și alte ipocrizii.'

După ce a citit acest text, Mircea Badea a întrebat, retoric, dacă marii artiști fac bani doar din cântările plătite de primării și consilii județene și i-a sugerat lui Tudor Chirilă să facă un concert 'pe bune', la care oamenii să-și ia bilete. 

'Eu nu știu cum e, n-am fost niciodată la Reșița. Ăștia o ardeau la alegeri, pe aici pe la București, dar și ca temă generală, că *Domle, gata, nu mai dăm banii aiurea. Stradă, școală, spital... Gata? S-a trecut din nou la concerte, artificii? S-a dat drumul din nou?', spunea Mircea Badea la Antena3. (Vezi știrea AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel