Smiley se gândește deja la majoratul fetiței lui. Ce cadou a pregătit alături de Gina Pistol pentru Josephine
Autor: Alexandru Negrici | Publicat pe: 13 mai, 22:49
WhatsApp
Smiley și Gina Pistol sunt în apogeul fericirii de când au devenit părinți. Artistul a făcut o mărturisire emoționantă cu privire la cadoul pe care i l-a pregătit fetiței, alături de Gina Pistol, pentru majoratul ei.

„În ziua în care s-a născut, am plâns amândoi în camera lui Josephine. Am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm când face 18 ani.”

„Prima dată când am văzut-o, era cu limba scoasă. Și eu la fel, când sunt concentrat, scot limba. Așa mi-am cunoscut eu fiica”, a povestit Smiley la emisiunea Vorbește Lumea, de pe Pro TV.

„Te iubesc de două ori mai mult”

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina personală de Instagram a lui Smiley, Gina Pistol l-a întrebat pe cântăreț dacă o mai iubește și după ce a devenit mamă.

„Mă mai iubești?”, este întrebarea Ginei Pistol, la care Smiley a oferit următorul răspuns: ”De două ori mai mult”, a spus artistul.

G Ad:

Gina Pistol recunoaște că postura de mamă i-a trezit niște sentimente de care era străină până în prezent:

„Ultima oară când am trăit o stare de genul ăsta a fost după ce am devenit mamă, când am trecut printr-o criză de identitate și mi-era foarte greu să mă adaptez noului stil de viață.”

„Nu anulează bucuria și fericirea pe care le-am trăit și le trăiesc pentru că am un copil, dar cumva am trecut printr-o criză de identitate. Erau momente când îmi era foarte dor de mine și îmi lipseam. Cred că sunt foarte multe femei care se regăsesc în ce spun eu!”, ne-a declarat în exclusivitate Gina Pistol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro