Smiley predă cântatul la "buget" - Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Smiley, în calitate de invitat în autocarul SummerKiss BASS, a dovedit, sâmbătă, că este și un bun pedagog, întrucât a reușit să-i învețe pe 25 de ascultători Kiss FM să cânte la "buget".

Drumul spre mare, atât pentru Smiley, cât și pentru fanii săi, a fost o plăcere, în condițiile în care pasagerii autocarului SummerKiss BASS s-au distrat ca la carte.

Mai întâi, artistul a primit un cadou special de la două admiratoare, care au vrut astfel să-i arate că sunt fane adevărate: o poezie și o poză, ambele înrămate, pe care Smiley să le păstreze ca amintire a experienței în SummerKiss BASS.

Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos și a concertat în autocar, a compus împreună cu fanii un cântec de drumeție, ba chiar s-a apucat să-i învețe pe ascultătorii Kiss FM cum să cânte la... „buget", „bu" venind de la buze și „get" de la deget. cum se cântă la „buget". Practic, tehnica de cântat a lui Smiley constă în trecerea rapidă a degetului arătător peste buze, așa cum o fac copiii. Iar când 25 de oameni fac acest lucru în cor, într-un autocar, dirijați de Smiley, efectul nu poate fi decât unul extrem de comic.

Binedispus ca întotdeauna, artistul nu a ratat ocazia să autoironizeze și porecla sa, povestind că părinții au vrut să-l boteze Smiley când era mic, dar că preotul s-ar fi opus din cauză că nu știa cum să pronunțe numele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel