Data publicării:

Smiley, mărturie personală despre viață. “Avem nevoie de încurajări!”

Autor: Dana Popa | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Smiley a lansat videoclipul piesei "Aprinde scânteia", prima piesă a artistului în 2018, o mărturie personală despre viață și libertatea de a fi.

“Cu toții avem nevoie de încurajări, în condițiile în care totul în jurul nostru pare construit după reguli pe care nu le înțelegem. Noi credem că nimic nu este imposibil. Am lucrat cu Dorian la această piesă și am făcut-o pentru noi înșine, gândindu-ne la lupta pe care o ducem zi de zi ca să facem ceea ce ne place”, povestește Smiley.   

Videoclipul piesei, regizat de Iulian Moga, ilustrează perfect mesajul lui Smiley. Filmat în mai multe locații din București, videoclipul este ca un “memento despre noi și despre visurilor noastre de când eram copii”, iar Dorian este cel care a avut ideea clipului, povestește artistul.

Youtube video image


Smiley lansează un featuring cu Dorian, și el artist Hahaha Production, despre care Smiley spune că e un “scriitor foarte talentat, alături de care am scris multe piese”. Pentru “Aprinde scânteia”, Smiley și Dorian au lucrat cu producătorii Șerban Cazan și Roland Kiss și este produsă în studiourile Hahaha Production și lansată împreună cu Cat Music.

Piesa a fost gata în trei zile, iar artistul a hotărât să o și lanseze, fără să stea pe gânduri: “Cred că este piesa pe care am scris-o cu cea mai mare ușurință pentru că simțeam de mult timp să spun aceste lucruri. I-am dat drumul pe YouTube și imediat au urmat reacții de la oameni care s-au regăsit în versuri. Fără niciun efort sau artificiu de promovare piesa a ajuns la cine trebuia să ajungă. Eu cred în puterea muzicii și știu că această piesă va merge mai departe”, completează Smiley.   

(oar_w460)

Smiley a valsat în ultimele 6 luni în topurile radiourilor din România. “Vals” este numărul 1 în clasamentul Mediaforest în ultimele 6 luni, fiind ascultată de aproape 2 milioane și jumătate de oameni. Cu un videoclip semnat de Iura Luncașu, piesa a adunat 34 de milioane de vizualizări pe Youtube de la lansare. Și anul trecut, piesa “De unde vii la ora asta?” a ocupat prima poziție în Summer Chart pe radiourile din România, cu un videoclip care a strâns nu mai puțin de 60 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel