Smiley își invită fanii la cea mai mare Foto-Confesiune din țară!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Smiley d ă startul “Foto – confensiunilor din orașul t ă u” în primul turneu național care va avea loc în perioada 29 octombrie – 18 noiembrie în 10 orașe din România. 

Fanii sunt așteptați să-și încarce fotografiile de suflet cu locul preferat din orașul lor pe paginile de Facebook special create pentru concertele din fiecare oraș.

(oar_w460)

Surse foto: Facebook

O parte din fotografiile trimise vor fi proiectate în timpul concertelor: "Confesiunea nu este doar a mea, este și a publicului care îmi ascultă muzica. Oamenii care vin la concert sunt parte din ceea ce fac eu în fiecare zi. Ei au ajuns să mă cunoască prin muzica mea. Îmi doresc prin aceste foto-confesiuni să aflu câte ceva despre ei, despre orașul lor, să ajung la concertul din orașul lor ca la o întâlnire cu niște prieteni. Mi-ar plăcea să știu unde-și beau cafeaua, unde s-au sărutat prima dată, care e locul lor preferat din oraș, unde dansează până dimineață, unde se duc să se relaxeze, vreau să văd fotografii care vorbesc despre fericire, iubire, lucruri importante, detalii de suflet și bucurii”, mărturisește Smiley. 

(oar_w460)

Smiley va da tonul în muzică în trei ore de concert, cu hituri care vor ridica publicul în picioare. Turneul va începe pe 29 octombrie, la Galați și va continua pe 30 Octombrie 2018 la Iași la Sala Sporturilor, 31 Octombrie 2018 la Bacău, la Teatrul de vară “Radu Beligan”, 5 Noiembrie 2018 la Brașov, la Sala Sporturilor, 7 Noiembrie 2018, la Cluj-Napoca la Sala Polivalentă, 12 Noiembrie 2018, la Pitești la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu în Sala Sporturilor, 15 Noiembrie 2018 la Timișoara, în Sala Sporturilor “Olimpia” și se încheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel