Smiley, Bartoș și Loredana pleacă de la PRO Tv la concurență
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: reportervirtual.ro
Foto: reportervirtual.ro
Trei dintre cele mai importante vedete ale postului - Smiley, Pavel Bartoș și Loredana Groza - ar urma să părăsească PRO Tv și să meargă la Antena 1. Respectiva mutare ar fi fost negociată de producătoarea Mona Segall, care a trecut deja în cadrul Intact.

Producătoarea Mona Segall a plecat de la PRO Tv alături de o echipă formată din aproximativ 40 de oameni și pare să fi negociat și trecerea a trei vedete de marcă din Pache Protopopescu la Antena 1, scrie reportervirtual.ro.

Mai multe vedete de la PRO TV ar urma să treacă din toamnă de la PRO Tv către Antena 1, în urma negocierilor purtate de Mona Segall. Conform unor surse din grupul PRO, trei nume sunt sigure până în prezent, confirmate de surse din Antena 1, mai scrie sursa citată.

Vezi și: Producția PRO Tv pleacă la Antene

Este vorba despre Smiley - prezentator la "Românii au talent" și jurat la "Vocea României"; Pavel Bartoș - prezentator la "Românii au talent" și "Vocea României"; Loredana Groza - jurat la "Vocea României".

Deocamdată, se discută și pentru alte vedete, cum ar fi Mihai Petre, dar acesta are și o contra-ofertă de la PRO Tv, pentru a avea propria emisiune de dans, așa că e posibil ca juratul de la "Românii au talent" să rămână. Un alt subiect al negocierilor ar fi și Cătălin Măruță.

Citește și: Mona Segall, primele declarații despre plecarea de la Pro TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel