Smiley a rămas fără telefon, după ce hoțul i l-a furat chiar din fața ochilor
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Instagram Smiley / Gina Pistol
Foto: Instagram Smiley / Gina Pistol
Smiley a rămas fără telefonul mobil. 

Artistul Smiley, jurat la „Vocea României”, a rămas fără telefon, după ce i-a fost furat chiar de sub nas. Metoda folosită de hoț a fost povestită de artist pe Instagram, îngrijorarea sa cea mai mare fiind legată de faptul că în telefon se aflau toate contactele importante și imaginile personale.

Întâmplarea nu a avut loc în România, ci la Berlin, în timp ce lua masa cu un prieten.

„Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesă la telefonul prietenului meu. Telefonul era în dreapta, lângă mine, pe masă. A venit un băiat cu o foaie să ne ceară ceva. Nu am înțeles în ce limbă vorbea. (...) Și-a pus foaia peste telefonul meu și, când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu telefon”, a povestit Smiley pe Instagram. „Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus”, a spus Smiley.

 

Citește și...

De ce Gina Pistol și Smiley nu s-au căsătorit

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de șase ani și au o fetiță de un an și jumătate, Josephine. Chiar dacă formează deja o familie, Gina Pistol și Smiley nu se gândesc să se căsătorească.

„Nu știu ce să zic (n.r. despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a spus Smiley, citat de Ego. Gina Pistol a continuat declarația partenerului: „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte.”

 

Citește și...

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi lângă Mihai Morar: Nu ai cum să lași un om ca mine

În prezent, este o femeie împlinită și extrem de fericită alături de Smiley și fetița lor, Josephine, însă în viața Ginei Pistol au fost multe momente dificile de-a lungul anilor. 

Invitată în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, Gina Pistol a avut un moment de vulnerabilitate în care a izbucnit în plâns în fața lui Mihai Morar, relatând un episod din copilăria sa, de pe vremea când părinții ei divorțaseră și se judecau pentru a câștiga custodia copilului.

„M-aș reîntoarce la mine copil fiind. Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-au dus la o doamnă, nu știu cine e femeia aia. Nu mi-a explicat nimeni de ce și ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui (n.r. moment în care a început să plângă). Nu a venit nimeni să îmi spună: Băi, părinții tăi se judecă, este ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită! (...) Mama nu m-a bătut niciodată. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa”, a spus Gina Pistol cu ochii în lacrimi.

„Frica de abandon pe care am avut-o m-a făcut de multe ori să fug. Atunci când simțeam că ceva nu este ok, nu stăteam să încerc să repar ceva, plecam pur și simplu. Mă refer la relații care chiar au contat pentru mine. Și acum mai am momente când mă sabotez singură. Am foarte mare noroc cu Andrei (n.r. Smiley), care e foarte rațional, răbdător”, a mai spus Gina Pistol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel