Smartphone-ul Galaxy S4 zoom este oficial și în România. Vezi prețul
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Este oficial. Samsung România a lansat  versiunea cu cameră de 16 megapixeli şi zoom optic 10x a Galaxy S4. Dispozitivul este comercializat la un preţ de 2.300 de lei, iar Samsung estimează că va vinde câteva mii, produsul fiind un concept nou pe piaţă.

 Galaxy S4 zoom dispune de stabilizator optic de imagine şi de blitz Xenon. Terminalul are un ecran cu diagonala de 4,3 inci/10,92 cm, rezoluţie 960 x 540 pixeli, procesor dual-core de 1,5 GHz, 1,5 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 8 GB (plus slot pentru card microSD), baterie de 2.330 mAh şi rulează Android 4.2 „Jelly Bean”.

 Noul Smartphone de la Samsung va intra în concurență cu un alt dispozitiv centrat pe fotografie - Nokia Lumia 1020. Şi Sony va lansa modelul Xperia i1 cu cameră de 20 megapixeli.

Samsung spune că acest telefon oferă câte ceva din ambele lumi: un smartphone cu toate funcțiile aferente, dar și cu o cameră foto compactă mult mai bună decât la un smartphone clasic.

 Galaxy S4 zoom a pornit de la ideea de a crea un singur dispozitiv, care poate îndeplini atât rolul unui smartphone, cât și rolul unui aparat de fotografiat compact de ultimă generație. Dispozitivul are zoom optic 10x, senzor de 16 Mega Pixel CMOS, OIS și blitz Xenon.

 Oficialii Samsung estimează că în România se vor vinde în total 1,3 milioane de smartphone-uri din toate mărcile anul acesta, din care, în primul semestru, au fost peste 500.000. Cei de la Samsung estimează că au în total peste jumătate din piață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel