Slovacia - România, numit "blatul perfect" la EURO 2024. Denis Drăguş, răspuns categoric
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Denis Drăguş, fotbalist al echipei naţionale de fotbal a României, a spus, luni, ce își propun tricolorii pentru ultima partidă din Grupa E, contra Slovaciei, de la EURO 2024.

"Toţi ne-am dorit foarte mult în meciul precedent, probabil că de aceea am luat uneori decizii greşite. Dar e în trecut, am analizat ce am făcut greşit, iar acum suntem foarte încrezători, mergem să câştigăm cu Slovacia. Dorim să ne revanşăm faţă de suporteri, să le producem din nou bucurii. Eu vreau să le mulţumesc, cred că toată Europa a fost uimită de ce s-a întâmplat pe stadion şi în afara lui cu suporterii români", a spus Drăguş, într-o conferinţă de presă.

"Important e să mergem mai departe"

"Eu cred că ne-am recuperat bine, suntem pregătiţi pentru partida cu Slovacia, mergem acolo ca să câştigăm şi să terminăm grupa pe locul 1. Sigur, în funcţie şi de celelalte rezultate, dar cu gândul ăsta plecăm, să câştigăm şi să facem din nou lumea fericită. Eu mă simt foarte bine, mai departe, dacă voi fi din nou titular, e decizia selecţionerului.

Dar pentru noi e mai puţin important cine intră pe teren, important e să mergem mai departe. Fiecare dintre noi este pregătit să dea peste 100% pentru echipa naţională. Suntem o familie, fiecare se bucură pentru celălalt, deci e mai puţin important cine joacă, cine nu joacă sau cine marchează, suntem toţi acolo", a adăugat el.

Scenariu: Un egal le-ar duce pe ambele formații în optimi

Întrebat despre cum comentează speculaţiile conform cărora România şi Slovacia ar trebui să încheie egal cu scopul de a se calific împreună în faza superioară a competiţiei, atacantul Drăguș a răspuns:

"Nu ne interesează, noi pregătim meciul ca să îl câştigăm. Pur şi simplu tot ce se discută nu ne priveşte".

Amintim faptul că Naţionala României a fost învinsă de Belgia cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Cologne Stadium din Koln, în Grupa E de la EURO 2024.

Premieră la EURO 2024

În urma acestui rezultat și după victoria ucrainenilor în faţa Slovaciei (2-1), toate cele 4 formații din grupă au câte trei puncte. Totul se va hotărî în ultima etapă, pe data de 26 iunie, când vor avea loc partidele Slovacia - România (Frankfurt, 19:00) şi Ucraina - Belgia (Stuttgart, 19:00).

România este încă lider în grupă, cu 3-2 la golaveraj (urmată de Belgia, cu golaveraj 2-1). Pentru prima oară în istoria EURO toate echipele dintr-o grupă au acelaşi număr de puncte înaintea disputării ultimei etape, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel