Ziua 1
Mic dejun: Suc din 2-3 grapefruit-uri în care puneţi o lingurinţă de spirulină, pe care o cumpărați de la farmacie. O ceaşcă de ceai de plante, cu miere.
Prânz: O salată mare din castraveţi, roşii, ardei roşu, ardei galben, ţelină, morcovi, ridichi, broccoli şi multe frunze de pătrunjel, cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie plus un pahar de suc din 2 portocale, 1 măr, 2 morcovi, 1-2 cm de rizom crud de ghimbir, tulpină de ţelină.
Cină: o salată din sfeclă roşie, ceapă, usturoi, untişor, salată, andive, mentă, cu ulei de măsline plus un suc făcut la blender dintr-o jumătate de ananas proaspăt şi o felie de pepene galben.
Ziua 2
Mic dejun: 150 ml de iaurt, magiun de Topoloveni şi 300 de ml de apă plată cu zeama de la o jumătate de lămâie.
Gustare: Făcută la blender din: 2-3 morcovi, jumătate de tulpină de ţelină, jumătate de lămâie verde, 5-6 miezi de nucă, o ceşcuţă de stafide. Amestecul îl diluați cu apă plată.
Prânz: Salată de seminţe crude de dovleac, de floarea soarelui, morcov ras, ardei roşu şi galben, roşii, ridichi, rondele de ţelină, cu vinegretă obţinută din ulei de măsline cu zeamă de lămâie, plus un ceai de mentă.
[citeste si]
Gustare: o banană şi un suc făcut la blender din 2-3 piersici sau nectarine, o legătură de mentă proaspătă, o linguriţă de magiun de Topoloveni.
Cină: Legume la grătar, roşii, ardei, fenicul, dovlecei, ciuperci, ceapă, vinete, cartofi dulci. Se pot stropi cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie.
Ziua 3
Mic dejun: Salată de fructe din pere, mere, struguri, ananas, mango. Iaurt natural cu o linguriţă de fulgi de ovăz şi magiun de Topoloveni, plus o ceaşcă de ceai verde, neîndulcit şi un pahar de suc la blender din 1-2 pere, o ceaşcă de zmeură şi una de căpşuni.
Prânz: Supă rece din roşii, ceapă, usturoi, castraveţi, andive, pătrunjel frunze şi rădăcină, morcov, piper negru, toate măcinate, cu pâine integrală, plus ceai verde, neîndulcit.
Gustare: un fruct proaspăt (măr, pepene, cireşe, pară, zmeură etc.)
Cină: Paste din grâu dur preparate "al dente", cu ulei de măsline şi sos pesto cu busuioc. Mai puteți mânca și puţină brânză proaspătă, cu seminţe de pin, cu salată din ardei, roşii, ceapă, usturoi cu ulei de măsine şi zeamă de lămâie verde. Citiți continuarea pe blogul Andreei Sava.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Profesorii au făcut chetă ca o elevă romă să meargă la olimpiadă, iar ea s-a întors cu locul I. Povestea fetei care a învins prejudecățile și neajunsurile
- Vin ploile în minivacanța de 1 Mai și de Paște. Elena Mateescu (ANM) a spus cum va fi vremea până la finalul săptămânii / video
- BANCUL ZILEI: Un ardelean ajunge în Germania...
- Primăriile care au luat bani prin Programul Apă-Canal, în atenția Parchetului General. Președintele AFM, precizări /video
- Predoiu, prezent la o întâlnire crucială în Belgia. Pe masă e pactul care ne-ar putea duce complet în Schengen
- Atenționare pentru patru zodii: ”Țineți-vă bine până pe 9 iunie”
- Florin Piersic este la Terapie Intensivă. Ar putea fi transferat la Viena pentru a-i fi înlăturat stimulatorul cardiac
- Bătălia din sondaje pentru funcția de primar general al Capitalei. Un candidat are șanse reale să-l bată pe Nicușor Dan, dar nu e luat în calcul
- Klaus Iohannis se pensionează: Ce pensie pe contributivitate va lua președintele
- Acuzații grave aduse magistratei din dosarul Vlad Pascu, chiar din sistemul judiciar. Gesturi inexplicabile, dezvăluite din interior
- Traiul dincolo de hotare. O româncă stabilită în Londra: „Să trăiești astăzi în Londra este foarte scump, nu foarte greu”
- INFRAMETEO, la final! Ultimele informații de la ANM: Elena Mateescu anunță la ce să ne așteptăm
- Zodia care este cuprinsă de invidie și nerăbdare. Astrolog: “Adevărata competiție este cu voi înșivă”