Skateboarder-ul Tony Hawk, DETRONAT de un puști de 11 ani. Record MONDIAL
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Un skateboarder brazilian în vârstă de 11 ani a doborât recordul mondial deținut de americanul Tony Hawk pentru cele mai multe rotații în aer, pe o rampă verticală.

Un skateboarder brazilian în vârstă de 11 ani a doborât recordul mondial deținut de americanul Tony Hawk pentru cele mai multe rotații în aer, pe o rampă verticală, conform BBC.

Brazilianul Gui Khury a avut timp suficient să exerseze arta skateboarding-ului, după ce școlile din țara sud-americană au fost închise din cauza crizei pandemice. Astfel, puștiul de doar 11 ani s-a întors în aer la 1080 de grade, adică de trei ori.

Recordul precedent

Recordul precedent, de 2,5 ori sau la 900 de grade, a fost stabilit de americanul Tony Hawk, în 1999, în timpul unui eveniment televizat peste tot în lume,

„Am fost ceva de genul... Dumnezeule! Ce s-a întâmplat? Bob Burnquist m-a felicitat pe WhatsApp. Aș vrea să particip la Olimpiade în orice fel posibil", a spus Khury, pentru BBC.

„Izolarea din cauza coronavirusului a ajutat fiindcă viața sa era dedicată școlii și nu avea prea mult timp pentru antrenamente. Când venea acasă de la școală era obosit. Așadar, acum este acasă mai mult, mănâncă mai bine și are mai mult timp să se antreneze și să se concentreze pe ceea ce îi place", a explicat tatăl brazilianului.

VIDEO CU PUȘTIUL DE 11 ANI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel