Situaţie grea la PSG. Fanii Parisului nu îl iartă pe Neymar, iar brazilianul ar putea schimba echipa
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Neymar Jr
Facebook Neymar Jr
Brazilianul Neymar este din ce în ce mai aproape de o plecare de la PSG. Fanii clubului, dar şi conducerea, par că şi-au pierdut răbdarea cu starul brazilian. 

La meciul cu Bordeaux (3-0), Neymar a fost huiduit de fani, în ciuda faptului că a avut o evoluție apreciată. Nemulțumirea ultrașilor s-a făcut resimțită cel mai tare în momentul în care s-au auzit numele lui Neymar (30 de ani) și al lui Mauricio Pochettino (50 de ani). 

La finalul partidei, antrenorul argentinian a declarat că îi înțelege pe deplin pe fani și că atât el, cât și jucătorii regretă foarte tare situația în care se află echipa.

Imediat după partida cu Bordeaux, Neymar s-a urcat într-un avion privat cu destinația Barcelona. El a fost surprins aseară pe aeroportul El Prat și își va petrece următoarele zile în Catalonia, scriu jurnaliștii spanioli, conform Digisport.ro.

Transfer surpriză înapoi la Barcelona? 

Încă de la plecarea sa la Paris pentru 222 de milioane de euro, revenirea lui Neymar la Barcelona a fost un subiect intens discutat. Cum şi dacă se va face acest transfer rămâne de văzut. Asta şi pentru că brazilianul mai are trei ani de contract cu PSG, dar şi pentru că salariul său este unul uriaş, iar situaţia financiară a Barcelonei nu este deloc una bună. 

După ce s-a scris în presa franceză că Neymar ar urma să fie printre jucătorii care vor fi dați afară la finalul sezonului, unii dintre ei sunt deciși să plece singuri. Angel Di Maria se află în această situație, chiar dacă argentinianului i s-a propus, nu de mult, prelungirea contractului, potrivit publicației spaniole As.

Jurnalist: E un clovn! Ar trebui să se ducă mai degrabă la săptămâna modei!

Daniel Riolo, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi din Franța, a scris acuzații dure la adresa starului brazilian după ce PSG a pierdut rușinos în fața echipei Real Madrid, în returul optimilor Champions League.

'Neymar e un clovn! Neymar trebuie să fie dat afară! El nu mai este fotbalist. Ar trebui să se ducă mai degrabă la săptămâna de modă. În iulie sunt mondialele de poker, o să-l iau cu mine, la asta este el bun', a punctat Daniel Riolo, într-un articol din RMCSport, intitulat 'Cel mai nou fiasco al lui PSG'. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel