Situație de noaptea minții în timpul alegerilor interne de la USR-PLUS Focșani
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fără penali în funcții publice???

Un slogan din ce în ce mai dat uitării chiar de către personajele care l-au făcut celebru și cărora le-a adus voturi. Dacă la capitală se tolerează prezența lui Barna atât în fruntea partidului cât și în guvern, de ce ar fi diferită abordarea la Focșani.

O situație de noaptea minții s-a petrecut duminică, în timpul alegerilor interne de la USR-PLUS Focșani. Reprezentantul guvernului în Vrancea, subprefectul Radu Țigănuș, își acuză public colegii de furt. A fost sesizată și poliția.

Păi cum vine asta... cei mai cinstiți și viteji dintre români să se acuze reciproc, ca la ușa cortului!?

Ne-am învățat cu scandalul provocat de reprezentanții acestui partid care compensează lipsa totală de etică și de profesionalism cu țipete și contraziceri nesfârșite. Să vedem că acum au ajuns să se certe între ei, nu este o mirare. Este exact lucrul de care am avertizat oamenii că se va întâmpla. Doar cearta și scandalul i-a propulsat în funcții, doar prin ceartă și scandal au reușit să impresioneze. Acesta este exemplul noii politici pe care USR-PLUS, prin noii politicieni, vrea să o implementeze în România. Politica urii și a scandalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel