Situație bizară la ISC Constanța, care blochează dezvoltarea turismului pe litoral. Alin Bucur: Eu nu cred în coincidențe!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Alin Bucur, investitor în turismul de pe litoralul românesc, a vorbit despre „coincidențele“ care au apărut în momentul în care Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC), filiala Constanța, a dispus demolarea lucrărilor efectuate.

În cadrul unui interviu exclusiv la DC News, Alin Bucur, investitor român din stațiunea Mamaia, a explicat care au fost pașii în cascadă în care Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) și Apele Române i-au făcut pentru a desființa lucrările efectuate de acesta pe plajă. 

Omul de afaceri a prezentat apoi și o situație bizară - pe care nu o consideră o coincidență - în care șeful de la ISC Constanța a fost schimbat cu o zi înainte să se dea dispoziția de demolare a lucrărilor sale.

„Pe data de 31 mai, lucrările au fost închise și la finalul procesului verbal s-a luat în considerare să se stopeze toate lucrările. De 11 zile, lucrările au fost închise și nu am voie să fac vreo lucrare“, a punctat Alin Bucur.

CITEȘTE ȘI          -        EXCLUSIV  Cine nu vrea Caelia, în Mamaia, cea mai frumoasă plajă de la Marea Neagră? Alin Bucur arată tot ce i s-a întâmplat - VIDEO

„ISC-ul vrea să dărâmați și toaletele și tot?“, a întrebat Val Vâlcu.

„Dacă citiți procesul verbal, pe care eu nu l-am primit la fața locului ci s-a făcut ulterior, veți vedea că este un abuz cu „A“ mare“, a precizat Alin Bucur.

„Păi și justiția nu-și va spune cuvântul?“, a întrebat Val Vâlcu.

„Păi nu am avut timp. Eu am făcut o plângere prealabilă pe care am trimis-o și domnului prim-ministru și la toate ministerele implicate.

De asemenea, în caz că nu știți, șeful ISC Constanța a fost schimbat - eu nu cred în coincidențe - pe data de 30 mai. A fost adus de la Maramureș ca să semneze o hârtie împotriva mea.

CITEȘTE ȘI          -        EXCLUSIV  Cum arăta Plaja Caelia din Mamaia, înainte să investească familia Bucur. Instituțiile statului blochează în loc să ajute: Nimeni nu a venit să vadă ce se întâmplă

Să schimbi șeful ISC Constanța cu o zi înainte să... . Eu am primit semnale. În două luni să fii hărțuit zi de zi de 7-8 controale și nimeni să nu vină să scrie în Registrul de Control, nimeni să nu lase un proces verbal, mi se pare prea mult.

A venit Corpul de Control al ministrului Mediului și sunt singurii care au scris în Registrul de Control, au scris un proces verbal și mi-au zis că nu se aplică nicio măsură“, a precizat Alin Bucur.

„Nisipul pe care l-ați excavat pentru a face piscina, poate și-l doresc înapoi“, a completat Val Vâlcu.

„Nisipul a fost întins, conform contractului, de către Apele Române pe sectorul de plajă pe care îl avem“, a adăugat omul de afaceri.

CITEȘTE ȘI          -        EXCLUSIV  Regretă că a investit în România! Alin Bucur, care a dezvoltat Plaja Caelia din Mamaia: Cu siguranță afară eram respectat și ajutat - VIDEO

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel