Situația pârtiilor de la Bușteni și Sinaia. Informațiile așteptate de iubitorii sporturilor de iarnă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Domeniul schiabil Kalinderu
Foto: Domeniul schiabil Kalinderu
Administratorii pârtiilor din județul Prahova au informat iubitorii de schi în legătură cu starea de funcționare.

Domeniul schiabil Kalinderu din Bușteni a anunțat starea de funcționare a pârtiilor din administrare pentru sâmbătă, 8 ianuarie 2022. Temperatura este de -2 grade Celsius, cer parțial noros, maxima zilei este de un grad Celsius,  vânt slab, se anunță ninsori.

Domeniul Schiabil Kalinderu

- Kalinderu 1 - deschisă (condiții bune pentru schi se reamenajează, tunurile funcționând atât cât permit temperaturile).

- Kalinderu 2 - închisă (lipsa zăpada)

- Kalinderu banda superioară - deschisă (condiții bune de schi)

- Pârtie săniuțe - deschisă (condiții bune)

- Pârtie începători Fun Park - închisă (lipsa zăpada)

PROGRAM 9:00-18:00

„Pentru buna desfășurare a traficului în zona domeniului schiabil Kalinderu, vă sfătuim sa respectați marcajele afișate, sfaturile personalului autorizat și ale echipei Salvamont! Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, casierii, îmbarcare telescaun și zonele aglomerate! Vă mulțumim”, au transmis reprezentanții pârtiei.

Sinaia

Sunt deschise și amenajate pârtiile Lăptici 1 și 2, Valea Soarelui 1 și 2, Varianta, Călugărul 1 și 2, Valea Dorului 1 și Începători deservită de banda de la Cota 2000. La 10:25 nu mai erau locuri de parcare. Vizibilitatea era una redusă din cauza ceței, iar temperatura era de -5 grade Celsius. Telescaunul Soarelui și Teleschi Valea Soarelui funcționează astăzi până la 16:00, respectiv 15:50.

Gondola Sinaia începe programul cu public la 08:00 și funcționează până la 17:00. Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise și închise (inclusiv gondole).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel