Situație revoltătoare la Cluj. Bătaie de joc și huiduieli
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Clujenii reclamă proasta organizare și bătaia de joc de la spectacolul Red Army Choir, de la Sala Polivalentă Cluj.

Unul dintre ei a povestit pentru Știri de Cluj ce s-a întâmplat la concertul la care a mers.

"Spectacolul trebuia sa inceapa la ora 20.00, dar nici la ora 20:40 nu s-a intrat. Lumea a ajuns sa loveasca cu pumnii in usa. Nu a avut nimeni bunul simt de la organizator sa ne anunte sau sa isi ceara scuze si sa ne informeze ce se intampla. Intr-un final, la o ora dupa timpul in care trebuia sa inceapa concertul s-a permis accesul in Sala Polivalenta in huiduielile multimii. De asemenea nu si-a prezentat nimeni, nici acum, scuze.

Apoi, din nou, gandirea organizatorilor te lasa perplex. S-au gandit ca e ok sa lasi o singura usa deschisa la intrare pentru miile de oameni care doreau sa intre. Dupa 10 minute s-au prins ca o usa nu are cum sa faca fata pentru miile doameni si au deschis si cealalta jumatate. Am fost tratati cu o lipsa de respect si o proasta organizare cum rar mi-a fost dat sa vad.

[citeste si]

Iar daca atata i-a dus capul pe organizator sa ofere la VIP, unde plateai 200 lei pe bilet, scaune de plastic pe care stau gigeii la bere vara sub o umbreluta... Atunci cred ca este clar ca acest organizator nu ar mai trebui sa organizeze decat petreceri pentru gradinita. 

Poate merita sa spun si ca sonorizarea "excelenta" a facut sa nu auzi nimic ce s-a comunicat la inceputul spectacolului", a povestit un clujean pentru sursa citată.

SURSA FOTO: ȘTIRI DE CLUJ.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel