Site AUSTRALIAN OPEN: SIMONA HALEP a fost "demolată" de EKATERINA MAKAROVA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Site-ul oficial de la Australian Open scrie că Ekaterina Makarova, locul 10 WTA, a "demolat-o" pe Simona Halep, favorita numărul 3, marţi, în sferturile de finală, precizând că rusoaica a cedat doar patru game-uri.

Vezi și: Simona Halep, eliminată de la Australian Open

"Ekaterina Makarova ajunge a doua oară în semifinale la un Grand Slam, după ce a învins-o pe favorita numărul 3, Simona Halep, pierzând doar patru game-uri. Rusoaica, favorita numărul 10, a avut nevoie doar de 69 de minute pentru victorie. Ea continuă idila cu Melbourne Park, unde a mai fost în sferturi în 2012 şi 2013", scrie ausopen.com, conform Mediafax.

Potrivit statisticii de pe site-ul oficial al turneului, Simona Halep a comis în meciul de marţi 31 de greşeli neforţate, dintre care patru duble greşeli, faţă de cele 20 ale adversarei, care nu a făcut nicio dublă greşeală. Totuşi, românca a avut 15 lovituri câştigătoare, faţă de 10, Makarova, şi un raport de 3-0 la aşi.

În semifinale, Ekaterina Makarova va juca împotriva conaționalei Maria Sharapova (locul 2 WTA), care a trecut de canadianca Eugenie Bouchard (locul 7 WTA), scor 6-3, 6-2.

Citește și: Cum explică Simona Halep eliminarea de la Australian Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel