Sișu Tudor a IZBUCNIT înainte de alegeri: Niște paraziți! video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sișu Tudor a vorbit la interviurile DC News, înainte de alegerile locale, și despre politică, criticându-i dur pe cei care spun că vor aduce „schimbarea” în România. 

„Cum să schimbi niște paraziți care căpușează societatea umană de sute de ani? Cum? Și care o controlează! Uite politicienii noștri. Crezi că-i dă cineva la o parte? Ei și-au construit o chestie în care aproape un milion de oameni probabil sunt implicați, plătiți regește și țin un sistem în viață”, a spus Sișu Tudor la interviurile DC News.

Artistul a afirmat apoi că, dacă de la Revoluție și până în prezent exista un om sincer în rândul celor care au condus țara, am fi fost departe. După 30 de ani, susține Sișu, pentru o schimbare în adevăratul sens al cuvântului, românii ar trebui să zică faptul că nu mai vor nici „două drumuri și un bloc” și nici pe politicieni. 

Sișu Tudor: Până atunci, o să mergem la vot... cine merge

„Îi aud pe toți că *Băi, schimbarea... Hai să-ți spun ceva! Din 90 și până acum, noi trebuia să fim departe, dacă apărea un om sincer în țara asta. Voi conduceți țara asta de la început, de când s-a eliberat, vezi Doamne. Hai să tragem linie. În toți anii ăștia au fost încasate mii de milarde de euro. Hai să vedem ce cheltuieli au fost făcute cu țara. Și atunci, vei vedea cât s-a furat. Vrei acum, după 30 de ani, să salvezi situația”, a afirmat artistul.

„După ce ți-ai făcut plinul și v-ați făcut plinul toți, acum hai să ne faceți și nouă ce? Două drum și un bloc? Nu le mai vreau! Asta trebuie să ai tăria. Să spui că nu le mai vreau. Când poporul român va spune că nu le mai vreau și nu vă mai vreau nici pe voi, atunci se va schimba ceva. Până atunci, o să mergem la vot, cine merge...”, a încheiat Sișu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel