Sinucidere Timișoara. Iulia ar fi fost șantajată de iubitul ei. Soacra femeii: Știu de la ea că o amenința că îi ia copilul
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Viața tumultoasă a Iulianei. De ce s-a sinucis mama din Timișoara? Dan Antonescu: Instinctul matern în mod firesc apără copiii, nicidecum nu duce spre sinuciderea lor / Foto: Captură video Pro Tv
Viața tumultoasă a Iulianei. De ce s-a sinucis mama din Timișoara? Dan Antonescu: Instinctul matern în mod firesc apără copiii, nicidecum nu duce spre sinuciderea lor / Foto: Captură video Pro Tv
Soacra Iuliei, mama din Timișoara care s-a sinucis cu cei doi copii, a făcut mai multe declarații despre moartea femeii.

Apar noi detalii șocante despre cazul din Timișoara, acolo unde o mamă s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje alături de cei doi copii ai săi, unul de 3 ani, celălalt de 6 ani  După ce zilele trecute în presă a apărut informația că tânăra de 33 de ani intenționa să se căsătorească cu tatăl copiilor ei și ar fi depus chiar o cerere la Primăria Timișoara în acest sens (Vezi AICI știrea), acum ies noi detalii la iveală.

Cei doi divorţaseră în urmă cu mai multă vreme, iar femeia a încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, ar fi decis să se recăsătorească cu Alex, fostul soț. Potrivit apropiaților, Iulia îl știa pe Alex  de când avea 15 ani. În 2014 s-au căsătorit, dar 6 ani mai târziu au divorțat. Motivul despărțirii ar fi fost niște bănuieli de infidelitate. Atunci ar fi apărut ideea că băiatul femeii - de nici un an la acea vreme - ar avea alt tată, susțin unii apropiați, relatează Pro Tv.  Apoi, Iulia a început o relație cu un actualul iubit, într-un anturaj considerat dubios de cunoscuți.

Soacra Iuliei, despre iubitul femeii: O amenința că îi va lua copiii

Soacra femeii, mama lui Alex, susține că Iulia ar fi primit amenințări de la iubitul ei, care i-ar fi spus că îi va lua băiețelul în vârstă de trei ani. 

“Știam de relația lor (n.r – cu iubitul Iuliei). Ea mi-a povestit, știu de la ea că o amenința că îi ia copilul. Nu l-am cunoscut niciodată pe omul ăsta. (…) Cred că s-a întâmplat în perioada aceea ceva, ori a primit un telefon, ori cineva i-a spus ceva, nu știu să vă spun exact.”, a spus Elisabeta, soacra femeii. 

Soacra Iuliei mai spune că, în urmă cu circa o lună, Iulia i-ar fi mărturisit că “vrea să plece, să se reîntoarcă la noi în familie, că o amenință că îi ia copiii, și se simțea puțin nesigură pe ce va fi. Era schimbată, dar am zis că e pe moment așa. A trecut mult de atunci, pe 18 aprilie a fost asta. Alex o diviniza. Iulia a crescut copiii cu Alex, își vedeau de familie și de copiii lor.(...) Ea nu a vorbit cu nimeni, s-a închis, nici cu prietenele ei. Ceva s-a întâmplat, nu există așa ceva, să te întorci din drum și să o iei în altă direcție”.

Iulia va fi înmormântată în același sicriu cu copiii ei

Între timp, trupurile celor trei au fost ridicate de la medicină legală și transportate la capelă. Mama și pruncii vor fi îngropați în același sicriu.

Reamintim că femeia locuia cu copiii pe strada Văliug din Timișoara.  În dimineața zilei de 3 mai ea ar fi plecat cu micuții la grădiniță însă s-a oprit la blocul de pe bulevardul Dâmbovița unde a urcat pe acoperiș. Femeia s-a aruncat apoi în gol împreună cu  cei doi copii. Toți trei au murit.

VEZI ȘI: Mama din Timișoara care s-a sinucis cu cei doi copii studiase psihologia. Unde a fost văzută înainte de tragedie și cu cine a vorbit ultima oară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel