Urmărește emisiunea live
Singura soluție de protecție și recuperare a datelor destinată mediului enterprise
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Symantec anunță cea mai nouă versiune a produsului NetBackup, respectiv versiunea NetBackup 7.6, care aduce noi functionalități pentru protecția la scară largă a mediilor vituale ce au la bază tehnologia VMware. NetBackup 7.6 este singura soluție de backup destinată mediului enterprise (organizații mari și foarte mari), care poate gestiona sute de mii de mașini virtuale și PB de date (1 petabyte = 1.000 terabytes), în același timp oferind clienților viteze de restaurare a mașinilor virtuale de până la 400 de ori mai rapide decât restaurările standard.

Soluția de backup oferă protecție completă și dispune în același timp de o viteză de recuperare a datelor de până la 400 de ori mai rapidă prin intermediul facilității VM Recovery.

Departamentele IT pot acum simplifica și automatiza protecția mediilor foarte mari și complexe, formate din sisteme fizice, virtuale sau cloud, care împreună reprezintă componentele actuale ce se regăsesc în centrele de date moderne. Liderii industriei IT de astăzi își orientează atenția către modernizarea centrelor de date ca răspuns la nevoia de mai multă agilitate, scalabilitate și putere de calcul eterogenă, în condițiile în care un raport Symantec din 2012 relevă creșterea anuală cu până la 70% a datelor păstrate pe servere și sisteme de stocare. Această creștere anuală, combinată cu proliferarea virtualizării și păstrarea acelorași bugete pentru IT sau chiar reducerea acestora, forțează factorii de decizie să abordeze noua realitate unde modelele de protecție tradiționale au devenit inadecvate. Noi facilități și puncte de interes - Viteza de recuperare a mașinilor virtuale VMware vSphere cu 400 de ori mai rapidă prin boot-area directă din backup-ul aflat pe storage, în comparație cu orele sau chiar zilele care ar fi necesare în cazul unui restore tradițional. Facilitatea pusă la dispoziție de NetBackup Instant Recovery for VMware permite clienților să-și sporească productivitatea și performanța prin pornirea rapidă a mașinilor virtuale prin intermediul NetBackup, făcându-le 100% disponibile în vSphere în timpul procesului de restore. - Versiunea NetBackup 7.6 este disponibilă prin intermediul partenerilor Symantec sau direct de la Symantec. - NetBackup Accelerator for VMware elimină nevoia pentru backup-urile de tip FULL prin intermediul integrării cu VMware Changed Block Tracking. Rezultatul este un backup automat, complet și de 35 de ori mai rapid decât abordările tradiționale, permițând clienților să crească performanța fără a compromite bugetul disponibil. - Clienții au posibilitatea de a proteja 300 de mașini virtuale în 300 de secunde, prin backup și restaurare proactivă a datelor cu NetBackup Replication Director for VMware, folosind snapshot-uri realizate prin intermediul unui echipament de tip NetApp pentru a proteja mediile virtuale fără a se renunța la recuperare. - Facilitățile suplimentare includ opțiuni de hostare de tip multi-tenant pentru parteneri și furnizori de servicii de tip managed service, pentru a îmbunătăți scalabilitatea și a automatiza procesul de disaster recovery de pe o platformă fizică pe o platformă de tip cloud, în scopul asigurării unei protecții și disponibilități continue a datelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel