Sindicatul poliţiştilor EUROPOL va protesta vineri în faţa Prefecturii
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Sindicatul poliţiştilor EUROPOL Neamţ a anunţat, prin vocea liderului Ioan Cănărău, că va protesta, vineri, în faţa Prefecturii, ''împotriva sistemului corupt, ticălos şi ucigaş de poliţişti''. 

Ioan Cănărău a lansat, pe pagina de Facebook a sindicatului, un apel către toţi poliţiştii, dar şi rudelor acestora, să participe la protest. 

Sunt invitaţi să participe toţi poliţiştii, indiferent de apartenenţa sindicală. Din solidaritate pot participa şi membrii familiilor poliţiştilor, despre care sigur ştim că nu-şi doresc eroi, ci fraţi, surori, mame, taţi în viaţă, se arată în mesajul EUROPOL Neamţ. 

Într-o altă postare pe pagina sindicatului, Ioan Cănărău susţine că ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, le-a spus poliţiştilor că le-ar fi cumpărat pistoale Carpaţi, deşi acestea nu se mai fabrică. 

Ministerul Afacerilor Interne cumpără 1.600 de pistoale de 9 mm pentru Jandarmeria Română. Carmen Dan le-a spus poliţiştilor că le-ar fi cumpărat şi lor pistoale Carpaţi noi, doar că nu a mai găsit nicăieri de vânzare. Aşa a aflat şi ea că nu se mai fabrică. Între timp, noi ne gândim dacă nu e mai eficient să aruncăm cu pistoalele Carpaţi după infractori, decât să tragem cu ele", a afirmat liderul EUROPOL Neamţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel