Simona Halep - Yulia Putintseva LIVE SCORE în sferturi. S-A RETRAS în setul doi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep foto Agerpres
Simona Halep foto Agerpres
Simona Halep - Yulia Putintseva LIVE SCORE în sferturile turneului de la Roma. REZULTAT MECI. Simona Halep s-a duelat cu Yulia Putintseva în sferturile turneului de la Roma. 

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.098.290 dolari, după ce kazaha Yulia Putintseva a abandonat, sâmbătă, la scorul de 6-2, 2-0 pentru principala favorită. Yulia Putintseva (25 ani, 30 WTA) a renunţat după 48 de minute, din cauza unor probleme la spate. 

Setul 2 Simona Halep - Yulia Putintseva LIVE SCORE

Adversara Simonei Halep s-a retras! Astfel, Simona Halep s-a calificat în semifinale după abandonul Yuliei Putintseva. Aceasta din urmă a avut probleme de ordin fizic.

2 - 0

1 - 0

0 - 0

Setul 1 Simona Halep - Yulia Putintseva LIVE SCORE - Simona Halep a câștigat primul set.

6 - 2

5 - 2

4 - 2

4 - 1

3 - 1

2 - 1

1 - 1

1 - 0

0 - 0

Simona Halep - Yulia Putintseva LIVE SCORE în sferturile turneului de la Roma. REZULTAT MECI. Jucătoarea kazahă Yulia Putintseva (30 WTA) va fi adversara româncei Simona Halep (2 WTA, principala favorită) în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale în valoare de 1.692.169 euro.

Vineri, în optimi, Yulia Putintseva a trecut de conaţionala sa Elena Rîbakina (18 WTA, cap de serie nr. 10) în trei seturi, 4-6, 7-6 (7/3), 6-2, după aproape trei ore de joc.

Nu este prima dată când Simona Halep și Yulia Putintseva se duelează



Simona Halep şi Yulia Putintseva s-au mai întâlnit o singură dată până acum. S-a întâmplat în acest an, în ianuarie, la Australian Open. Atunci Simona Halep a învins în turul trei al competiţiei cu 6-1, 6-4.

Amintim că Simona Halep a învins-o vineri pe ucraineanca Daiana Iastremska, 7-5, 6-4, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului.

Stați pe DC News pentru a afla rezultatul partidei dintre Simona Halep și Yulia Putintseva. Meciul va începe la ora 13.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel