SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER: Ce spune românca despre meciul din OPTIMILE DE FINALĂ de la MELBOURNE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER. Simona Halep va întâlni în optimile de la Australian Open o adversară în fața căreia nu a câștigat niciun set în cele trei partide directe de până acum. Românca a transmis însă că situația va sta altfel la Melbourne, iar ea se va bate pentru fiecare punct și se așteaptă să fie "agresivă pe teren"

SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER. După meciul câștigat în turul 3 de la Melbourne, Simona Halep a acuzat o stare de oboseală provocată de stilul de joc al adversarei și de condițiile meteo de la Antipozi.

SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER. "A fost un meci greu, știam că e o jucătoare puternică. Condiţiile au fost dificile, iar acum simt că sunt un pic obosită. Ştiam că vine des la fileu, nu e uşor să te adaptezi. M-am mişcat bine. Vreau să rămân concentrată şi să câştig mereu. În setul al doilea mi-am pus acea pungă pe braţ, pentru că m-am simţit obosită şi era foarte cald. Sunt obişnuită cu presiunea şi cred că pot juca cel mai bun tenis al meu aici", a spus Simona Halep, la finalul meciului cu Bethanie Mattek-Sands.

Vezi și: Cu cine joacă Halep în optimi la Melbourne. Nu a învins-o până acum

SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER. În optimile de finală, Simona Halep va juca împotriva belgiencei Yanina Wickmayer (25 de ani, locul 80 WTA). Românca a pierdut toate cele trei meciuri directe de până acum, fără a câștiga vreun set.

SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER. "Ştiu că am jucat de câteva ori împotriva ei şi m-a învins, dar acum e altceva, mi-am îmbunătăţit mult jocul. Sunt pregătită să joc acest meci, sunt pregătită să mă bat pentru fiecare punct, mă aştept să fiu agresivă pe teren", a declarat ocupanta locului 3 WTA, citată de digisport.ro.

Istoricul întâlnirilor Yanina Wickmayer - Simona Halep:

2010, Torhout, Belgia (hard): Wickmayer - Halep 6-3, 6-2
2011, Auckland (hard): Wickmayer - Halep 6-0, 6-2
2012, Hobart (hard): Wickmayer - Halep 6-4, 6-0

Citește și: Eliminare BOMBĂ la Australian Open! Ce spune Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel