Simona Halep, veste neașteptată de  la Australian Open
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep ar putea scăpa de una dintre cele mai puternice adversare de pe traseul de la Australian Open. Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) s-a retras de la Yarra Valley Classic (Melbourne), ultima competiție de dinaintea turneului de Grand Slam, în urma unei accidentări.

Serena Williams și-a anunțat retragerea la două ore după confruntarea cu conaționala Danielle Collins, scor 6-2, 4-6, 10-6, din sferturile Yarra Valley Classic. Serena  a acuzat dureri la umărul drept, potrivit WTA Insider. Astfel, Ashleigh Barty s-a calificat direct în finală și va juca cu câștigătoarea duelului dintre Marketa Vondrousova (21 WTA) și Garbine Muguruza (15 WTA). 

Vestea retragerii Serenei Williams a venit după ce Simona Halep a anunțat că a avut dureri de spate în confruntarea pierdută categoric în fața Ekaterinei Alexandrova, de la Gippsland Trophy. 

Rămâne de văzut în ce măsură vor afecta problemele medicale participarea celor două sportive la Australian Open, care va debuta luni, 8 februarie. Potrivit traseului virtual, Halep ar putea să o întâlnească pe americancă în optimile competiției. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel