SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS, în OPTIMI DE FINALĂ la ROMA 2015
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Venus și Serena Williams
Venus și Serena Williams
SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS. La câteva ore după ce s-a calificat în optimile de finală de la Roma , Simona Halep și-a aflat adversara pe care o va înfrunta pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5.

MECIUL SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS ESTE TRANSMIS LIVE AICI

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS. Simona Halep, numărul 2 mondial, o va întâlni în optimile de finală de la Roma pe americanca de pe locul 16 WTA, Venus Williams, sora liderului mondial Serena Williams.

Vezi și: Dovada WTA că Simona Halep a devenit o mare jucătoare în circuit

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS. Venus Williams a trecut în turul secund din capitala Italiei de Elina Svitolina, locul 19 WTA, scor 6-4, 6-3.

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS. Simona Halep şi Venus Williams s-au mai întâlnit de trei ori până acum, iar americanca a câştigat toate duelurile.

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS. În 2012, Venus Williams s-a impus în trei seturi, la turneul de la Madrid, scor 6-1, 4-6, 7-6. În 2013, cele două s-au înfruntat de două ori, la Roma, scor 6-3, 6-4, şi la Tokyo, scor 4-6, 7-5, 6-3.

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS. De-a lungul carierei, Venus Williams a câştigat 46 de turnee, dintre care şapte de Grand Slam.

Citește și: Ce scrie cea mai cunoscută revistă de tenis despre Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel