SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS Australian Open LIVESCORE tur 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP
SIMONA HALEP
Simona Halep a învins-o pe Venus Williams în turul 3 la Australian Open, cu 6 - 2, 6 - 3.

Simona Halep (27 ani), care în primele două tururi a câştigat cu dificultate, în trei seturi, a făcut cel mai bun meci al său şi a câştigat într-o oră şi 17 minute. Finalista de anul trecut de la Melbourne a dominat jocul şi o va înfrunta în turul următor pe Serena Williams, sora mai mică a lui Venus.

SETUL 2 Simona Halep - Venus Williams: Simona Halep a câștigat și setul doi!

6 - 3

5 - 3

4 - 3

3 - 3

2 - 3

2 - 2

1 - 2

1 - 1

1 - 0

0 - 0 A început setul doi.

SETUL 1 Simona Halep - Venus Williams: SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT PRIMUL SET CU 6 - 2!

6 - 2

5 - 2

4 - 2

3 - 2

2 - 2

1 - 2

1 - 1

0 - 1

0 - 0 A început meciul zilei.

Simona Halep - Venus Williams. Venus Williams (38 ani, 36 WTA) are 3-2 în meciurile directe cu Simona Halep, dar sportiva noastră s-a impus la ultimele două confruntări, în 2015 la Roma şi anul trecut la Montreal.

Simona Halep - Venus Williams. Simona Halep s-a calificat cu emoţii în runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după o victorie cu 6-3, 6-7 (5), 6-4 în faţa americancei Sofia Kenin, joi, la Melbourne.

Simona Halep - Venus Williams. Simona Halep (27 ani) a câştigat după două ore şi 31 de minute un meci de mare luptă, reuşind o revenire spectaculoasă de la 2-4 în setul decisiv.

Simona Halep - Venus Williams. Simona Halep a declarat că nu are nicio idee cum a reuşit să câştige meciul cu americanca Sofia Kenin:Nu ştiu cum am câştigat în această seară, e greu de explicat ce s-a întâmplat pe teren, dar a fost fost un meci greu.

Ea este o jucătoare extraordinară şi a fost foarte dificil să joc fiecare minge, să alerg atât de mult, a mai spus românca. Halep a mărturisit că s-a lovit un pic în setul al doilea, dar a continuat să lupte pentru victorie.

Dan Negru, observație despre Halep. Val de critici: Să nu fim ipocriți

Simona Halep - Venus Williams. Simona Halep, finalistă în 2018 la Melbourne, a venit la Australian Open cu o serie de cinci înfrângeri consecutive, ultimul succes datând din august, în semifinale la Cincinnati.

În turul al treilea, Halep o va înfrunta pe americanca Venus Williams, care se află la a 19-a sa participare la Australian Open, după ce a dispus de franţuzoaica Alize Cornet cu 6-3, 4-6, 6-0.

Simona Halep - Venus Williams. Meciul Simona Halep - Venus Williams va fi transmis, în format LIVESCORE, pe DC News începând cu ora 10:00.

VEZI ȘI: Simona Halep "are o problemă". Mats Wilander a avertizat-o

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel