Simona Halep, ultima zi de audieri: Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală. Nu m-am dopat niciodată
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Simona Halep a avut ultima zi de audieri la Curtea de Arbitraj Sportiv din Elveția.

Simona Halep a avut ultima zi de audieri la Curtea de Arbitraj Sportiv din Elveția, acolo unde s-au depus toate probele și declarațiile în dosarul de dopaj cu care se confruntă. A fost audiat și fostul său antrenor, Patrick Mouratoglou, care a admis la audieri că i-a dat suplimentul contaminat cu Roxadustat.

Declarația Simonei Halep

"Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot să vă spun că audierea aceasta mi-a dat șansa să-mi prezint apărarea. Încrederea mea este intactă referitoare la adevăr și sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală. O să se demonstreze că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată. Îmi doresc, și aștept cu nerăbdare, să mă întorc pe teren pentru că acolo vreau să fiu și cu siguranță o să fac tot ce pot. O să vorbim când o să am posibilitatea și când o să pot să declar mai multe (...)", a afirmat Simona Halep.

Verdictul Curții de Arbitraj Sportiv din Elveția poate să vină în câteva săptămâni sau chiar luni. Ceea ce așteaptă Simona Halep este anularea pedepsei de patru ani sau chiar înjumătățirea acesteia, asta însemnând că sportiva se poate întoarce pe teren în octombrie, conform unei intervenții Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel