SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE: VICTOR PONTA o felicită pe SIMONA HALEP pentru CALIFICAREA LA TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, de la SINGAPORE
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Premierul Victor Ponta a reacționat la scurt timp după ce WTA a anunțat că românca Simona Halep a obținut calificarea la Turneul Campioanelor 2014, de la Singapore.

Citește și: Veste uriașă pentru Halep și pentru România. Anunțul făcut de WTA


SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. "Felicitări Simonei Halep pentru calificarea în turneul final al WTA de la Singapore! Este a treia jucătoare din România care participă la Turneul Campioanelor, după Virginia Ruzici și Irina Spîrlea! Simona a avut în 2014 cea mai rapidă ascensiune din WTA, ajungând pe locul 2 în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume. Mult succes în toate meciurile viitoare, România e alături de tine!", a scris Victor Ponta, marți, pe pagina sa de Facebook.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Românca Simona Halep, locul 2 WTA, a devenit a treia jucătoare de tenis calificată la Turneul Campioanelor 2014, de la Singapore (20-26 octombrie).

Vezi și: Năstase arată ce îi lipsește lui Halep pentru a deveni locul 1 WTA

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep, care a jucat anul acesta prima sa finală de Mare Șlem din carieră, la Roland Garros, se alătură americancei Serena Williams și rusoaicei Maria Sharapova, calificate deja pentru ultimul turneu al anului.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. În clasamentul "Road to Singapore", Serena Williams ocupă primul loc - cu 6.931 puncte, urmată de Maria Sharapova - cu 5.575 puncte, în vreme ce Simona Halep este a treia - cu 5.189 puncte.

Citește și: Renunță Halep la antrenor? Anunț tranșant cu privire la Wim Fissette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel