SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE: Cele 7 ADVERSARE cu care va lupta SIMONA HALEP la TURNEUL CAMPIOANELOR
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep a abandonat turneul de la Beijing după calificarea în sferturi , pentru a nu risca o agravare a accidentării suferite la coapsa stângă. Românca de pe locul 2 WTA va juca, începând cu 20 octombrie, la Turneul Campioanelor de la Singapore, competiție pentru care s-au aflat toate cele 8 jucătoare calificate.

Vezi și: Ce spune Simona Halep despre rezultatele slabe din ultima vreme


SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. După meciurile disputate în optimile de finală de la Beijing, s-au stabilit cele 8 participante la Turneul Campioanelor de la Singapore.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Pe lângă Simona Halep, la Turneul Campioanelor 2014 de la Singapore vor mai participa, conform gsp.ro: Serena Williams, Maria Sharapova, Petra Kvitova, Eugenie Bouchard, Agniszka Radwanska, Caroline Wozniacki şi Ana Ivanovici.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Jucătoarele vor fi împărţite în două grupe a câte patru, iar primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinale.

Citește și: Simona Halep, lovitură primită din partea WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel