SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. DCNEWS va transmite LIVETEXT meciul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Simona Halep s-a calificat vineri dimineață în finala turneului de la Shenzhen, după lecția de tenis aplicat chinezoaicei Sansai Zheng, scor 6-2, 6-3.

Vezi aici detalii despre meciul câștigat de Simona Halep cu Saisai Zheng


SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. După meciul câștigat de româncă, pe terenul central de la Shenzhen s-a jucat cea de-a doua semifinală a competiției, între cehoaica Petra Kvitova (locul 4 WTA și a doua favorită a turneului) și elvețianca Timea Bacsinszky (locul 47 WTA și cap de serie numărul 8 în China).

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Timea Bacsinszky a învins-o pe Petra Kvitova în două seturi, scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în finala competiției, unde o va întâlni pe principala favorită, Simona Halep.

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Simona Halep și Timea Bacsinszky s-au întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2010, în semifinalele turneului de la Torhout (Belgia). Românca a învins-o atunci pe elvețiancă în două seturi, scor 6-1, 6-3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel