SIMONA HALEP - TIMEA BABOS, în OPTIMI la GUANGZHOU, MIERCURI, la ora 14:30
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Simona Halep s-a calificat miercuri în sferturile de finală de la Guangzhou, după corecția aplicată unguroaicei Timea Babos, scor 6-4, 6-0, la capătul a o oră și 7 minute de joc.

Pentru calificare în semifinalele de la Guangzhou, Simona Halep se va bate cu Denisa Allertova, locul 74 WTA.

------------------------

UPDATE:

SETUL 2 SIMONA HALEP TIMEA BABOS

6-0

5-0

4-0

3-0

2-0

1-0

SETUL 1 SIMONA HALEP - TIMEA BABOS

6-4

5-4

5-3

4-3

3-3

3-2

2-2

1-2

1-1

1-0

UPDATE 15:20. S-a terminat partida Francesca Schiavone - Jelena Jankovic, cu scorul 5-7, 6-4, 4-6. Urmează meciul dintre Simona Halep şi Timea Babos.

UPDATE 14:33. Meciul dintre Simona Halep și Timea Babos va începe cu o întârziere de câteva zeci de minute, mai precis în jurul orei 15:10. În partida Francesca Schiavone și Jelena Jankovic, meci înainte de cel al Simonei Halep, urmează setul decisiv.

------------------------

SIMONA HALEP - TIMEA BABOS SCOR. Simona Halep o întâlnește, miercuri, de la ora 14:30, pe la Timea Babos, în optimile turneului WTA de la Guangzhou. Partida SIMONA HALEP - TIMEA BABOS va putea fi urmărită în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - TIMEA BABOS SCOR.  Simona Halep va juca miercuri, de la ora 14:30, in turul al doilea al turneului de la Guangzhou, contra unguroaicei Timea Babos, locul 76 WTA.

SIMONA HALEP - TIMEA BABOS SCOR. Până acum, Simona Halep a mai jucat de două ori cu Timea Babos.

SIMONA HALEP - TIMEA BABOS SCOR. Timea Babos s-a impus în Fed Cup, în 2014, cu 1-6, 7-5, 6-3, iar Simona Halep câştigase prima partidă, în 2013, în sferturile de finală ale turneului de la Budapesta, 7-5, 6-1.

SIMONA HALEP - TIMEA BABOS SCOR. Simona Halep va căuta a 39-a victorie pe hard din acest sezon, capitol la care este lider în circuitul WTA, fiind urmată de Serena Williams (30) şi de Karolina Pliskova (29).

[citeste si]

SIMONA HALEP - TIMEA BABOS SCOR. Amintim că marți Simona Halep a jucat contra Petrei Martic în turneul de la Guangzhou.

SIMONA HALEP - TIMEA BABOS SCOR. Simona Halep a câștigat partida cu Petra Martic (128 WTA) la turneul WTA de la Guangzhou (China), dotat cu premii totale de 226.750 dolari. Sportiva noastră a câștigat meciul cu scor 6-4, 6-2.

SIMONA HALEP - TIMEA BABOS SCOR. "A fost foarte umed și dificil de jucat azi, dar a fost la fel și pentru adversară — amândouă ne-am chinuit un pic.Când câștigi, însă, te simți bine, nu mai contează. Sunt bucuroasă că am putut termina meciul în două seturi", spunea marți Simona Halep, principala favorită a turneului de 226.750 de dolari.

SIMONA HALEP - TIMEA BABOS SCOR. Partida SIMONA HALEP - TIMEA BABOS va putea fi urmărită în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel