SIMONA HALEP - SAISAI ZHENG 6-2, 6-3, în SEMIFINALE la SHENZHEN - LIVETEXT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep s-a calificat vineri dimineață în finala turneului de la Shenzhen, după ce a trecut în două seturi, scor 6-2, 6-3, de  chinezoiaca  Saisai Zheng(locul 97 WTA). Românca a arătat un joc extrem de solid și nu i-a dat nicio șansă adversarei sale, care a acuzat dureri la spate în timpul partidei. Ca și în meciurile precedente, problemele Simonei Halep au apărut la primul serviciu - care nu îi intră foarte des - și din cauza numeroaselor greșeli neforțate pe care le comite.

Citește și: Victorie superbă! Simona Halep s-a calificat în semifinale la Shenzhen


În finala de la Shenzhen, Simona Halep va întâlni câștigătoarea din semifinala Petra Kvitova (Cehia, locul 4 WTA) - Timea Bacsinszky (Elveția, locul 47 WTA). Kvitova este a doua favorită a competiției, după Simona Halep, în timp ce elvețianca este cap de serie numărul 8 în China.

SIMONA HALEP - SAISAI ZHENG - 6-2, 6-3


UPDATE:

Iată desfășurarea LiveText a meciului:

---------------------

- 6-3: Simona Halep încheie meciul cu un punct superb de pe fundul terenului și un serviciu excelent și se califică în finala de la Shenzhen.

- 5-3: Românca anulează o minge de 4-4 și face break-ul. Va servi pentru meci și pentru calificarea în finala de la Shenzhen.

- 4-3: Simona Halep reușește un game alb, în doar 1 minut și 30 de secunde.

- 3-3: Chinezoaica își face greu serviciul, cu ajutorul punctelor pe care Simona Halep i le face cadou. Românca a revenit de la 0-30 și a avut minge de break, însă nu a reușit să facă 4-2, iar Zheng s-a redresat și a egalat la 3.

- 3-2: Sportiva noastră își adjudecă fără prea mari probleme serviciul și revine la conducere.

- 2-2: Zheng egalează cu o lovitură frumoasă, într-un game în care însă Simona Halep a comis multe greșeli neforțate.

- 2-1: Simona Halep câștigă primul game al setului pe propriul serviciu și trece la conducere.

- 1-1: Românca forțează pe serviciul advers și face imediat re-break. 

- 0-1: Saisai Zheng face break în debutul setului secund, după un game extrem de lung și de disputat, în care ambele jucătoare s-au aflat la conducere. Ca și ieri, după un punct pierdut din cauza unei greșeli, Simona Halep a încercat să se auto-motiveze vorbind cu sine cu voce tare.

---------------------

- 6-2: Simona Halep mai face un break și se impune cu 6-2 în primul set al semifinalei de la Shenzhen. Saisai Zheng acuză dureri la spate și pare să aibă probleme serioase la serviciu.

- Zheng revine pe teren, iar partida se reia de la 5-2, cu sportiva din China la serviciu.

- Chinezoaica a acuzat o accidentare și a cerut intervenția medicului, după care a plecat la vestiare.

- 5-2: Zheng face primul său break al meciului, pe fondul numeroaselor greșeli comise de româncă. Simona Halep a salvat două mingi de break și a egalat la 40, după care însă a comis două duble greșeli și i-a făcut cadou punctul adversarei.

- 5-1: Sportiva noastră joacă din ce în ce mai bine și pare să nu îi dea nicio șansă adversarei. Românca servește pentru set.

- 4-1: Halep revine de la 0-30 pe serviciul său și face patru puncte consecutive, distanțându-se în primul set.

- 3-1: Românca reușește primul break al meciului, după un game extrem de disputat, în care a salvat două mingi de 2-2 și a fructificat prima șansă de a închide punctul.

- 2-1: Simona Halep controlează bine punctele de pe propriul serviciu și revine în avantaj.

- 1-1: Zheng joacă bine pe primul serviciu. Chinezoaica lovește foarte lung și puternic și reușește să egaleze.

- 1-0: Simona Halep și-a făcut ușor primul serviciu al meciului, la 15.

- Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și a ales să servească prima.

---------------------

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep s-a calificat joi în semifinalele turneului de la Shenzhen, unde o va întâlni pe chinezoaica Saisai Zheng (locul 97 WTA).

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Semifinala dintre Simona Halep și Saisai Zheng va fi primul meci al zilei de vineri la Shenzhen și va începe de la ora 6:00 (ora României).

SIMONA HALEP - SHENZHEN. DCNews va transmite în format LiveText partida care îi poate asigura româncei de pe locul 3 WTA calificarea în ultimul act din China.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. În cealaltă semifinală de la Shenzhen se vor întâlni cehoaica Petra Kvitova (locul 4 WTA) și elvețianca Timea Bacsinszky (locul 47 WTA). Kvitova este a doua favorită a competiției, după Simona Halep, în timp ce elvețianca este cap de serie numărul 8 în China.

Vezi și: Declarație surprinzătoare făcută de Halep după ultima victorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel