Simona Halep Iuruc, primele IMAGINI OFICIALE de la cununie. Ipostazele în care nu ai văzut-o NICIODATĂ pe campioană
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Simona Halep
Foto: Instagram Simona Halep
Simona Halep a făcut publice primele fotografii de la marele eveniment din viața ei.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, 15 septembrie, într-un cadru privat în staţiunea Mamaia.

Cei doi miri au spus 'Da' într-un loc inedit, într-un spaţiu special amenajat pe plajă, în imediata apropiere a clubului unde are loc petrecerea. Ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac.

În vârstă de 29 de ani, cea mai bine clasată jucătoare de tenis a României în ierarhia mondială a avut alături câteva sute de invitaţi, printre aceştia numărându-se fostul tenisman Ilie Năstase, foştii fotbalişti Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu.

Simona Halep şi Apostol Gabriel Iuruc, cunoscut sub numele de Toni Iuruc, formează un cuplu din anul 2019, cei doi apărând în public pentru prima oară la turneul de Grand Slam de la Wimbledon din acel an, când Simona a cucerit trofeul.

Simona Halep a publicat în urmă cu puțin timp primele fotografii oficiale de la eveniment, în care apare alături de soțul ei, de părinți, socrii și prieteni. 

De ce a făcut Halep nunta miercuri

Simona Halep și Toni Iuruc sunt din familii de machedoni. Cei doi au încercat mereu să ducă obiceiurile mai departe. Tradiția la machedoni spune că nunta trebuie să înceapă miercurea și să se termine abia luni, iar fiecare zi de petrecere are un ritual diferite.

Ce meniu au avut Simona Halep și Toni Iuruc

Potrivit fanatik.ro, "Corner tradiţional românesc" a fost primul fel din meniul evenimentului, iar invitaţii și-au putut alege dintr-o listă cuprinzătoare de preparate, de pe care nu lipseşte şi un fel de mâncare machedonesc.

Pe lista de aperitive, invitaţii au parte de câteva preparate de lux, printre care se numără “scoici Saint Jaques” sau “foie gras”, dar şi trei tipuri de tartar.

Evident, de la petrecere nu puteau lipsi băuturile, iar cei doi miri au beneficiat de un open bar cu băuturi fine, rafinate, elegante, de lux, printre care s-au regăsit şampania Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei.

Vezi AICI lista completă a celor peste 21 de preparate pe care le-au oferit invitaților. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel