Simona Halep, primele declaraţii după victoria cu Potapova de la Cincinnati: Sunt foarte obosită
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Simona Halep a învins-o pe Anastasia Potapova în primul tur de la WTA Cincinnati. Iată primele ei declaraţii. 

”Am luptat până la final. Anastasia Potapova este o luptătoare foarte bună. Sunt foarte obosită, dar e plăcut când câștigi. Publicul m-a ajutat. Vă mulțumesc tuturor că m-ați susținut. Astăzi m-ați împins către victorie.

Nu a fost ușor să mă concentrez. Este un consum mare de energie. Fiecare meci e important și voi da totul pe teren. Deocamdată mă voi bucura de această victorie. Sunt prea obosită să mă gândesc la ce va fi. Voi lua fiecare meci pe rând”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Halep, victorie în trei seturi 

Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) a învins-o pe Anastasia Potapova (21 de ani, 54 WTA), scor 6-4, 3-6, 6-3, și s-a calificat în turul secund al turneului de la Cincinnati. Dubla campioană de Grand Slam a avut probleme medicale la piciorul stâng.

Startul de partidă a fost unul echilibrat. Fiecare jucătoare a reușit câte două break-uri în primele patru game-uri disputate. Pe finalul setului inaugural, Halep a câștigat din nou pe serviciul adversarei și s-a impus după 56 de minute.

Setul secund a fost adjudecat de Potapova după ce a reușit trei break-uri în fața româncei.

În setul al  treilea Halep a reușit break-ul la scorul de 2-1, însă rusoaica și-a recuperat serviciul pierdut la scorul de 4-2. Halep a mai câștigat un game pe serviciul adversarei și a încheiat meciul după două ore și 15 minute.

Simona Halep, probleme la piciorul stâng

Simona a avut nevoie de fizioterapeutul turneului. Piciorul stâng a dat în continuare semne de slăbiciune, dar experiența a compensat acest lucru. 

În turul secund la Cincinnati, Simona Halep se va duela cu Veronika Kudermetova, cea care a învins-o în turul inaugural pe Barbora Krejcikova.

Necunoscutele Simonei Halep, scoase la iveală de astrologul Daniela Simulescu

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al Simonei Halep. „Ce reiese din astrograma Simona Halep? „Este născută pe 27 septembrie, în Constanța. Este Balanță. Are soarele în Balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Aceasta arată o părticică din noi, scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din Balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis, nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Sorana Cîrstea - Belinda Bencic, rezultat final în primul tur la Cincinnati

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a învins-o pe Belinda Bencic în primul tur, la Cincinnati.

Setul decisiv a început cu un break obținut de româncă. Sorana Cîrstea a păstrat avantajul break-ului până la finalul setului și s-a impus cu 6-4 în decisiv.

În turul doi, Sorana Cîrstea se va duela cu Petra Kvitova (28 WTA), cea care a trecut în turul inaugural de la Cincinnati de Jill Teichmann (21 WTA) cu scorul de 6(2)-7, 7-6(6), 6-3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel