SIMONA HALEP, NEW HAVEN: SIMONA HALEP - Magdalena Rybarikova, în TURUL 2
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Simona Halep debutează în această noapte în turneul de la New Haven, pe care l-a câștigat în 2013 și unde este principala favorită în 2014. Românca și-a aflat adversara din turul 2 al turneului dotat cu premii de 710.000 de dolari.

Citește și: Adversare dificile! Halep luptă să-și apere trofeul la New Haven


SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Simona Halep va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu slovaca Magdalena Rybarikova, marți, de la ora locală 19:00 (miercuri - ora 02:00 - ora României).

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Rybarikova, locul 68 WTA, s-a calificat în turul doi după ce a trecut, cu scorul de 6-4, 6-3, de Silvia Soler-Espinosa (Spania), locul 71 WTA, jucătoare venită din calificări.

Vezi și: Halep, sfătuită de o legendă: "Faci asta şi o omori pe Sharapova"

1-1 la meciuri directe

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Simona Halep şi Magdalena Rybarikova s-au mai întâlnit de două ori până acum, fiecare sportivă impunându-se câte o dată: slovaca în turul trei al calificărilor la Hobart, în 2011, şi românca în turul doi la Moscova, într-un meci în care Rybarikova a abandonat, scrie Mediafax.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Simona Halep a rămas singura româncă pe tabloul de simplu de la New Haven, după ce Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu au fost eliminate în calificări, iar Irina-Camelia Begu - în primul tur.

Vezi și: Simona Halep a luat parte la celebra "Ice Bucket Challenge" - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel