Simona Halep- Naomi Osaka, ora meciului la Australian Open
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Simona Halep va evolua luni, în al patrulea meci de pe arena Margaret Court, în optimi la Australian Open, în compania japoneze Naomi Osaka, locul 71 WTA.

Meciul lui Halep este precedat de două întâlniri de dublu feminin şi una de simplu masculin.

Duelul dintre Simona Halep și Naomi Osaka se va juca mâine dimineață, după ora României 08:00.

Osaka va da piept pentru a treia oară cu Simona Halep.

Jucătoarea română a câştigat ambele întâlniri anterioare cu Osaka: scoruri 6-4, 2-6, 6-3, în 2017, în turul al doilea al turneului de la Miami, şi 4-6, 6-2, 6-3, în turul al treilea al French Open, în 2016.

Simona Halep s-a calificat dramatic în optimile de finală ale turneului Australian Open, sâmbătă, la Melbourne, după ce a învins-o pe americanca Lauren Davis cu 4-6, 6-4, 15-13, la capătul unui meci care a durat 3 ore şi 45 de minute. 

Halep (26 ani) a jucat cel mai dramatic meci din carieră şi cel mai lung, totodată, în faţa unei adversare agresive (24 ani), care se află pe locul 76 mondial.

Românca a trecut peste accidentarea de la gleznă, peste oboseala acumulată în acest meci interminabil, a salvat trei mingi de meci şi a reuşit calificarea în optimi, după ce fusese eliminată din primul tur la precedentele două ediţii ale turneului de la Melbourne.

Halep îşi menţine invincibilitatea în 2018, deşi nu a făcut cel mai bun joc al său şi a fost condusă aproape tot meciul de Davis, dacă nu mereu pe tabelă, cel puţin din punct de vedere al iniţiativei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel