SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA oră meci sferturi finală Indian Wells
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
simona halep
simona halep
SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA. Organizatorii au stabilit ora meciului dintre Simona Halep și Naomi Osaka în sferturile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells (SUA).

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA. Meciul dintre Simona Halep și Naomi Osaka se va juca, sâmbătă dimineață, după întâlnirea Venus Williams - Daria Kasatkina, cel mai probabil în jurul orei 05:30.

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA. Simona Halep şi Naomi Osaka s-au întâlnit până acum de trei ori, reprezentanta ţării noastre reuşind să se impună de fiecare dată. Primul lor duel a avut loc în 2016, în turul al treilea de la Roland Garros, unde românca s-a impus cu 4-6, 6-2, 6-3. Un an mai târziu, la turneul de la Miami, Halep a învins-o pe niponă tot în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-3, ultima confruntare lor având loc anul acesta, în luna ianuarie, în optimile de finală ale Openului Australiei, unde Simona a obţinut victoria în două seturi, 6-3, 6-2.

Simona Halep a învins-o pe croata Petra Martic, cu 6-4, 6-7 (5), 6-3

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA. În prezent, Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, miercuri, după ce a învins-o pe croata Petra Martic, cu 6-4, 6-7 (5), 6-3.

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA. Numărul unu în tenisul feminin mondial, românca Simona Halep, a declarat după victoria cu Petra Martic, din sferturile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells (California), că nu ştie cum a câştigat acest meci.

[citeste si]

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA. M-am luptat şi am refuzat să accept înfrângerea, acest lucru a făcut diferenţa, a mai spus Halep, care a revenit în setul decisiv de la 1-3 şi s-a impus cu 6-3, având în acest sezon 18 victorii şi o singură înfrângere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel